Δοκιμές εξέλιξης για το νέο Hyundai i30 Estate

Δοκιμές εξέλιξης για το νέο Hyundai i30 Estate

Αυτές είναι οι πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες της πρακτικότερης έκδοσης της τρίτης γενιά του Hyundai i30.

Η νέα τρίτη γενιά του Hyundai i30 παρουσιάστηκε πριν μερικούς μήνες στην Έκθεση του Παρισιού και αυτή την περίοδο βρίσκεται σε δοκιμές εξέλιξης η πρακτικότερη εκδοχή του μοντέλου.

Παρά το γεγονός ότι το καμουφλάζ στο αυτοκίνητο εξέλιξης είναι έντονο, η εμφάνιση της έκδοσης αναμένεται να είναι πιο δυναμική σε σχέση με τον προκάτοχό του, με εντονότερα φτερά και χαμηλότερη γραμμή οροφής.

Επιπλέον, όπως συμβαίνει και με την 5θυρη έκδοση της νέας γενιάς, έτσι και η Estate αναμένεται να έχει μεγαλύτερο χώρο αποσκευών από τον προκάτοχό του.

Τέλος, η γκάμα κινητήρων δεν αναμένεται να έχει αλλαγές σε σχέση με την 5θυρη έκδοση και θα περιλαμβάνει τρεις βενζίνης και τρεις ντίζελ. Οι βενζίνης ξεκινούν με τον ατμοσφαιρικό 1.4 MPI των 100 PS και συνεχίζει με τον 3κύλινδρο 1.0 τούρμπο των 120 PS, ενώ ο κορυφαίος βενζινοκινητήρας είναι ο νέος 1.4 T-GDI τουρμπο άμεσου ψεκασμού με απόδοση 140 PS και 24,7 kgm ροπής. Όσον αφορά στους ντίζελ, προσφέρεται ο 16βάλβιδος 1.6 σε τρεις εκδόσεις: 95, 110 και 136 PS, με την τελευταία να αποδίδει 30,6 kgm ροπής.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube