Διέρρευσε το ανανεωμένο Nissan Note 2017

Διέρρευσε το ανανεωμένο Nissan Note 2017

Μια κακής ποιότητας φωτογραφία μας αποκαλύπτει το ανανεωμένο Nissan Note, το οποίο θα διατίθεται και σε ηλεκτρική έκδοση με range extender.

Λίγο μετά την αποκάλυψη ότι η Nissan ετοιμάζει ηλεκτρική έκδοση του ανανεωμένου Note, ήρθε η επιβεβαίωση της είδησης χάρη σε φωτογραφίες που διέρρευσαν στον ιαπωνικό τύπο.

Το ανανεωμένο Nissan Note διαφέρει από το υπάρχον μοντέλο κυρίως στο εμπρός μέρος, με ανασχεδιασμένα φώτα και τη φαρδιά μάσκα που βρισκόταν μεταξύ τους να δίνει τη θέση της σε μια στενότερη, σε σχήμα ανεστραμμένου τραπεζίου. Στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα διαμορφώνεται ένα πιο έντονο σπόιλερ, ενώ οι στρογγυλοί προβολείς ομίχλης έχουν δώσει τη θέση τους σε πλατύτερους. Η μεγαλύτερη διαφορά ωστόσο, κρύβεται κάτω από το καπό.

Το αυτοκίνητο αναφέρεται σε κάποια δημοσιεύματα ως Nissan Note Hybrid, όμως επειδή δεν πρόκειται για υβριδικό, θεωρούμε πιθανότερη την ονομασία Note e-Power. Είναι ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο, με έναν βενζινοκινητήρα όχι σε άμεση σύνδεση με τους τροχούς, αλλά μόνο για χρήση ως range extender. Δηλαδή για να φορτίζει τη μπαταρία, φροντίζοντας ώστε αυτή να μην αδειάσει ποτέ, όπως π.χ. στα BMW i3 REX και Opel Ampera-e. Η κατανάλωσή του λέγεται ότι δεν θα ξεπερνάει τα 2,5 lt/100 km.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Test drive: Ηλεκτρικό Volkswagen e-up!

Το ανανεωμένο Nissan Note αναμένεται να παρουσιαστεί στην ιαπωνική αγορά μέσα στον Οκτώβριο και να κυκλοφορήσει πριν το τέλος του έτους. Στην Ευρώπη θα έρθει το 1ο εξάμηνο του 2017. Μένει να δούμε αν και η ηλεκτρική του έκδοση θα βρει τον δρόμο προς τη δική μας ήπειρο.

[Πηγή: Indian Autos Blog]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube