Διέρρευσαν οι φωτογραφίες του ανανεωμένου Opel Zafira Tourer

Διέρρευσαν οι φωτογραφίες του ανανεωμένου Opel Zafira Tourer

Μέσω ενός διαμορφωτή βγήκε στο φως το παρουσιαστικό του ανανεωμένου γερμανικού πολυμορφικού.

Η τελευταία γενιά του μεσαίου πολυμορφικού της Opel, το Zafira Tourer, παρουσιάστηκε πριν τεσσερισήμισι χρόνια και ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να ένα μικρής έκτασης φρεσκάρισμα.

Το ότι θα παρουσιαστεί φέτος η ανανεωμένη έκδοση του μοντέλου το γνωρίζαμε. Αυτό που δεν περιμέναμε ήταν να το δούμε πρώτη φορά μέσω μιας διαρροής από έναν διαμορφωτή μοντέλου, μήνες πριν την επίσημη παρουσίασή του στην Έκθεση του Παρισιού το φθινόπωρο.

Όπως μπορείτε να δείτε και εσύ από τα screenshots που τραβήχτηκαν από τον διαμορφωτή, το ανανεωμένο Opel Zafira Tourer θα ακολουθήσει την πιο φρέσκια σχεδιαστική γραμμή των νεότερων Corsa και Astra. Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση εντοπίζονται στη νέα μάσκα, τους προφυλακτήρες και τα φώτα.

Στην καμπίνα, η κεντρική κονσόλα έχει επανασχεδιαστεί για να φιλοξενήσει το πιο σύγχρονο σύστημα πλοήγησης και πολυμέσων με την μεγαλύτερη έγχρωμη οθόνη αφής, ενώ αλλαγές θα έχει και ο πίνακας οργάνων.

Άλλες αλλαγές δεν γνωρίζουμε εάν θα έχει, αλλά φυσιολογικά θα προσφέρει νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου και διαφοροποιημένη χρωματική παλέτα. Ακόμα, αναμένεται να δεχθεί εμπλουτισμό στα συστήματα ασφάλειας, με ότι πιο φρέσκο προσφέρει και το νεότερο Astra.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube