Διαρροή: Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Land Rover Discovery

Διαρροή: Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Land Rover Discovery

Φωτογραφίες του ολοκαίνουργιου Discovery αναρτήθηκαν από λάθος στο αυστραλιανό site της εταιρείας, λίγες ώρες πριν την επίσημη παρουσίαση.

Οι εικόνες, που δείχνουν να προέρχονται από διαφημιστικό προσπέκτους, δείχνουν το νέο Discovery να κινείται σε αμμόλοφους και μονοπάτια της ερήμου, αποκαλύπτοντας την εξωτερική του εμφάνιση, για πρώτη φορά χωρίς καμουφλάζ.

Φαίνεται καθαρά η σχεδίαση των εμπρός φώτων LED ημέρας, όπως και αυτή των πίσω φαναριών LED.

Το αυτοκίνητο έχει την πίσω πινακίδα κυκλοφορίας τοποθετημένη παράκεντρα, προς τα αριστερά – ένα σχεδιαστικό στοιχείο που κρατάει από το πρώτο Discovery. Η γενική σχεδίαση αποτελεί εξέλιξη εκείνης των Discovery Sport και Range Rover Evoque.

H Land Rover έχει ήδη ανακοινώσει ότι το μοντέλο του 2017 θα έχει έως και 9 θύρες USB και αρκετές θέσεις για να κρυφτούν με ασφάλεια 4 iPad. Θα έχει επίσης ένα καινοτόμο σύστημα Intelligent Seat Technology που θα επιτρέπει την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων εξ αποστάσεως μέσω εφαρμογής smartphone.

Όλα τα τεχνικά στοιχεία θα τα βρείτε εδώ, ενώ περισσότερες πληροφορίες και εικόνες θα έχουμε το βράδυ, μετά την επίσημη παρουσίαση του μοντέλου στο Σαλόνι του Παρισιού.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube