Διαρροή: Νέο Land Rover Discovery Sport

Διαρροή: Νέο Land Rover Discovery Sport

Οι πρώτες φωτογραφίες του μεσαίου 7θέσιου SUV διέρρευσαν στο internet, λίγες ώρες πριν την επίσημη αποκάλυψή του σήμερα τα μεσάνυχτα

Οι φωτογραφίες αυτές, που πρωτοδημοσιεύτηκαν στο Autoblog Italia και έκτοτε κυκλοφόρησαν στο internet, δείχνουν ότι το 7θέσιο Discovery Sport παίρνει πολλά σχεδιαστικά στοιχεία από το εκθεσιακό πρωτότυπο Land Rover Discovery Vision.

Την περασμένη εβδομάδα, μινιατούρες του Discοvery Sport αποκάλυψαν την εξωτερική μορφή του αυτοκινήτου, που προορίζεται να ανταγωνιστεί τα Audi Q5, BMW X3 και Porsche Macan, όταν διατεθεί στην αγορά στις αρχές του 2015. Προηγούμενες αποκαλύψεις αφορούσαν στο εσωτερικό του Discovery Sport, που έχει διάταξη 5+2 θέσεων.

Ήδη είναι γνωστό ότι η νέα σειρά κινητήρων Ingenium της Jaguar Land Rover θα κινεί το Discovery Sport, αν και όχι αμέσως από το λανσάρισμα. Στην πιο οικονομική έκδοσή του, με την κίνηση εμπρός, το Discovery Sport θα έχει εκπομπές CO2 στα 199 g/km.

Το Discovery Sport, που αντικαθιστά το Freelander και είναι το πρώτο μοντέλο της εκτεταμένης οικογένειας Discovery που αποκαλύπτεται, θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στο Σαλόνι του Παρισιού, στις αρχές Οκτωβρίου.

[Πηγή φωτογραφιών: autoblog.it]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube