Διαρροή: Νέα BMW X4 M40i με 360 PS

Διαρροή: Νέα BMW X4 M40i με 360 PS

Κυκλοφόρησαν ήδη στο web οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες της BMW X4 M40i και μάλιστα σε αρκούντως μεγάλη ποσότητα.

To Bimmertoday κατάφερε να εξασφαλίσει αρκετές φωτογραφίες που απεικονίζουν την πιο ισχυρή X4 της γκάμας, την M40i, που αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα της σε δύο εβδομάδες.

Οι διαφορές σε σχέση με τα υποδεέστερα μοντέλα της γκάμας που φορούν M Sport pack είναι δύσκολα εντοπίσημες. Οι διαφορές είναι περιορισμένες και αφορούν διακοσμητικά στοιχεία στο αμάξωμα, τους νέους πλευρικούς καθρέφτες, τις 19άρες ζάντες ελαφρού κράματος με την αποκλειστική για το μοντέλο σχεδίαση, καθώς και τις διπλόμπουκες εξατμίσεις.

Στην καμπίνα ξεχωρίζει το αποκλειστικής σχεδίασης σπορ δερμάτινο τιμόνι και τα πατήματα στα μαρσπιέ με την αναγραφή του «X4 M40i».

Όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, η πιο σπορ X4 κινείται από τον 3λιτρο, 6κύλινδρο σε σειρά κινητήρα TwinPower Turbo που αποδίδει για την περίσταση μέγιστη ισχύ 360 PS, ιπποδύναμη ικανή για να της χαρίσει επιτάχυνση από στάση στα πρώτα 100 km/h σε 4,9”, νούμερο που την καθιστά ταχύτερη κατά 0,6” από την X4 35i. Ομοίως όπως και η τελευταία, η τελική ταχύτητα της BMW X4 M40i περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 km/h.

Να σημειώσουμε ότι πρόκειται για το ίδιο 3λιτρο μοτέρ που κινεί την Μ235i Coupé και προσεχώς την αντικαταστάτριά της Μ240i Coupé (με αναμενόμενη ισχύ τους 340 PS), αλλά και την πρόσφατη 340i (326 PS) που οδηγήσαμε στην επίσημη παρουσίαση της ανανεωμένης 3 Series MY2015.

[Πηγή Bimmertoday]

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube