Διαρροή! Νέα BMW M5 2018: Δεν χρειάζεται να περιμένετε μέχρι την επίσημη παρουσίαση! [video]

Διαρροή! Νέα BMW M5 2018: Δεν χρειάζεται να περιμένετε μέχρι την επίσημη παρουσίαση! [video]

Η διαρροή της νέας BMW M5 2018 διά μέσου Νοτίου Κορέας είναι γεγονός για τη σούπερ μπερλίνα που μπορεί να έχει 680 άλογα.

Ναι, φυσικά και ξανασυνέβη! Αυτές είναι οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες ενός πολύ σημαντικού μοντέλου, λίγες ώρες πριν από το επίσημο λανσάρισμά του.

Αυτή τη φορά, οι εικόνες της νέας BMW M5 2018 που αναμένεται να ντεμπουτάρει σήμερα σε λίγες ώρες, είναι με την ευγενική προσφορά ενός νοτιοκορεατικού καναλιού στο YouTube διά μέσου των BMW Blog και Bimmerpost.

Όπως και κάθε Μ5 στο παρελθόν, η νέα μπερλίνα υψηλών επιδόσεων δεν είναι ιδιαίτερα επιθετική στο σχεδιασμό της, αλλά ενσωματώνει αρκετές μοναδικές λεπτομέρειες στο εξωτερικό, ικανές να την κάνουν να ξεχωρίζει από τις στάνταρ 5άρες. Για παράδειγμα, στο εμπρός μέρος τεράστιοι αεραγωγοί, ενσωματωμένοι στο σπορ προφυλακτήρα βγάζουν μάτι, ενώ το προφίλ δείχνει πιο δυναμικό από ποτέ, χάρη στους ελαφρά μεγαλύτερους θόλους των τροχών.

Στο πίσω μέρος, ένας νέος, λακαρισμένος μαύρος διαχύτης φιλοξενεί ένα τετράμπουκο σύστημα εξάτμισης και ένα μικρό χείλος εκφυγής δίνει στη σπορ μπερλίνα της BMW μια πιο προεξέχουσα εμφάνιση. Σημειώστε επίσης τους νέους πλευρικούς καθρέφτες και το νέο σχέδιο στις ζάντες ελαφρού κράματος.

Στην καμπίνα, η BMW έπαιξε σιγουράντζα και όλα δείχνουν οικεία, προερχόμενα από τις κλασικές 5άρες, εκτός από το λεβιέ που δείχνει να είναι νέο σχέδιο.

Εν τω μεταξύ, στο ζουμί του αυτοκινήτου, οι διαρρεύσασες πληροφορίες λένε ότι η νέα M5 θα μπορούσε να χαρακτηριστεί «η ταχύτερη 4θυρη μπερλίνα στον κόσμο», κυριολεκτικά. Φυσικά τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα, αλλά σύμφωνα με το ποστ του ίντερνετ φόρουμ F10, το αυτοκίνητο φοράει ένα διτούρμπινο 4,4λιτρο μοτέρ με 680 PS! Και χάρη σε αυτό, η M5 θα είναι ικανή να γράφει 3” ξερό στο σπριντ των 0-100 km/h και 10,5” στο 400άρι, βγαίνοντας με 203 km/h! Όσο για την τελική ταχύτητα, αυτή θα φτάνει τα 370 km/h!

Δεν ξέρουμε για εσάς, αλλά αν ισχύουν αυτά τα νούμερα έχουμε μείνει άφωνοι. Δεν έχουμε όμως παρά να περιμένουμε λίγες ώρες πριν τα επαληθεύσουμε. Μείνετε συντονισμένοι’

[Πηγή 리턴 μέσω Bimmerpost και BMW BlogF10 forums]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube