Διαρροή για τη νέα Mercedes-Benz Ε-Class Coupé 2017

Διαρροή για τη νέα Mercedes-Benz Ε-Class Coupé 2017

Λίγο πριν από την προγραμματισμένη επίσημη παρουσίαση της Ε-Class Coupé 2017, την προσεχή Πέμπτη, διέρρευσε στο web υλικό από εργοστασιακή μπροσούρα.

Μόλις χτες, η Mercedes-Benz έκανε teasing μέσω video για την επίσημη παρουσίαση της νέας Ε-Class Coupé 2017, αλλά σήμερα το βελγικό website AutoTijd.be προχώρησε στην δημοσίευση αρκετών φωτογραφιών του αυτοκινήτου, υλικό διαρροής από επίσημη μπροσούρα της εταιρείας.

Οι περισσότερες φωτογραφίες αφορούν μια λευκή Ε-Class Coupé 2017, αλλά επίσης υπάρχουν και πόζες από μοντέλα Avantgarde και AMG Line, με το τελευταίο να παρουσιάζεται με πιο σπορ body kit, διαμαντέ γρίλια στη μάσκα και 19άρες ζάντες ελαφρού κράματος.

Ο μικρός τρίτος «φλόκος» που υποθέταμε πως θα υπήρχε στο αυτοκίνητο, εδώ φαίνεται πεντακάθαρα, οπότε η Mercedes-Benz σαφώς προσπαθούσε να τον κρύψει στα καμουφλαρισμένα πρωτότυπα και μάλιστα πετυχημένα.

Η καμπίνα κατά την πλειονότητά της προέρχεται από την μπερλίνα E-Class. Και λέμε κατά πλειονότητα, καθώς διαφέρει το σχέδιο των αεραγωγών, αλλά και τα εμπρός καθίσματα. Η δίδυμη 12,3ιντση ψηφιακή οθόνη και το ηχοσύστημα Burmester με τα 23 ηχεία αναφέρονται στη μπροσούρα, όπως και το σύστημα οδηγικών ρυθμίσεων Dynamic Select που δίνει τη δυνατότητα στον οδηγό να επιλέξει ανάμεσα σε πολλαπλές ρυθμίσεις της αερανάρτησης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε τη Mercedes-Benz E 220 d

Από τις σελίδες της μπροσούρας που διέρρευσαν και περιλαμβάνουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά, μαθαίνουμε ότι η E400 4MATIC θα είναι διαθέσιμη με το λανσάρισμα της νέας Ε-Class Coupé 2017 με ένα διτούρμπινο 3λιτρο μοτέρ V6 που θα αποδίδει 333 άλογα και 48,9 kgm, συνδυασμένο με το μεταξένιο 9άρι αυτόματο σασμάν 9G-TRONIC. Το πακέτο κινητήρα/μετάδοσης της νέας E400 4Matic Coupé καθιστά το αυτοκίνητο ικανό να πιάνει τα πρώτα 100 km/h από στάση σε 5,3” και να συνεχίζει αν επιταχύνει μέχρι τα 250 km/h, όπου επεμβαίνει η ηλεκτρονικός περιοριστής ταχύτητας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε τη Mercedes-Benz E 200

Το μοντέλα που θα περιλαμβάνονται από το λανσάρισμα του αυτοκινήτου είναι η λιτοδίαιτη E 220 d Coupé, η βενζινοκίνητη E 200 Coupé και η ισχυρότερη E 300 Coupé –δίλιτρη με 245 άλογα. Εδώ πρέπει να αναφερθούμε και σε μια βάσιμη φήμη για μια 6κύλινδρη σε σειρά 3λιτρη Ε-Class Coupé, η οποία θα προστεθεί αργότερα στην γκάμα. Το μοτέρ αυτό θα είναι το ίδιο που θα υπάρχει στην γκάμα της ανανεωμένης S-Class 2018 και θα αποδίδει γύρω από τα 410 άλογα και τα 51 kgm.

H Mercedes-Benz θα αποκαλύψει επισήμως κατά τον προγραμματισμό της τη νέα Ε-Class Coupé 2017 στις 14 Δεκεμβρίου. Το αυτοκίνητο θα κάνει την επίσημη παρθενική εμφάνισή του στο North American International Auto Show 2017 στο Detroit τον επόμενο μήνα. Η γκάμα θα ολοκληρωθεί μέσα στο 2017 με το λανσάρισμα της νέας E-Class Cabriolet.

[Πηγή AutoTijd.be]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube