Διαρροή φωτογραφιών για το νέο Peugeot 508

Διαρροή φωτογραφιών για το νέο Peugeot 508

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυκλοφόρησαν οι πρώτες εικόνες της νέας ναυαρχίδας της Peugeot.

Το νέο μεγάλο 4θυρο μοντέλο της Peugeot έχει ορισμένες ομοιότητες στο πίσω μέρος με το πρωτότυπο Instinct του 2017 και η επίσημη παρουσίασή του θα πραγματοποιηθεί σε μερικές εβδομάδες στην Έκθεση της Γενεύης.

Οι πρώτες εικόνες που βλέπετε δημοσιεύτηκαν σε fan page της Peugeot στο Facebook και όπως μπορούμε να κρίνουμε από την πίσω όψη, τα φώτα της νέας ναυαρχίδας της γαλλικής εταιρείας μοιάζουν αρκετά με αυτά του πρωτότυπου Instinct, κάτι που παραμένει άγνωστο για τα εμπρός.

Ακόμα, οι συγκεκριμένες φωτογραφίες επιβεβαιώνουν και τις έως τώρα κατασκοπευτικές που μας παρουσίαζαν ένα 4θυρο καμουφλαρισμένο αυτοκίνητο, ενώ μπορούμε να διακρίνουμε και ένα ανάγλυφο σπόιλερ στο πίσω καπό.

Όπως συμβαίνει και με όλα τα σύγχρονα μοντέλα της Peugeot, έτσι και το νέο 508 θα έχει εσωτερικό i-Cockpit με έγχρωμο ψηφιακό πίνακα οργάνων που θα συνεργάζεται με τις λειτουργίες του συστήματος πολυμέσων με την έγχρωμη οθόνη αφής 8”.

Το νέο Peugeot 508 χρησιμοποιεί την πολυδιαμορφώσιμη πλατφόρμα EMP2, στοιχείο που μεταφράζεται σε αυξημένη ακαμψία, μειωμένο βάρος και δυνατότητα εξηλεκτρισμού.

Αυτό σημαίνει ότι πέρα από τους κινητήρες των 1,6 και 2,0 λίτρων, THP και BlueHDi, θα αποκτήσει μέχρι το 2019 μία plug-in hybrid έκδοση και λίγο αργότερα μια πλήρως ηλεκτρική.

[Πηγή: Autocar UK]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube