Διαρροή: «Επίσημη» φωτογραφία του Volkswagen NMC (New Midsize Coupé)

Διαρροή: «Επίσημη» φωτογραφία του Volkswagen NMC (New Midsize Coupé)

Ακόμη μια φωτογραφία του Volkswagen NMC παραγωγής κυκλοφόρησε στο web.

Το νέο Volkswagen NMC (New Midsize Coupé) έχει «αποκαλυφθεί» τόσες φορές από τις αρχές του χρόνου στο ίντερνετ, έτσι ώστε ελάχιστα στιλιστικά στοιχεία του παραμένουν άγνωστα.   

Παρόλα αυτά πρόσφατα ακόμα μια φωτογραφία του μοντέλου παραγωγής διέρρευσε στο web.

To Volkswagen NMC είναι ένα μοντέλο αποκλειστικά για την κινεζική αγορά και βασίζεται στο VW Sagitar, την κινεζική εκδοχή του Jetta, για το οποίο θα αποτελεί την πιο σπορ έκφανσή του, όπως το CC για το Passat. Τα στιλιστικά στοιχεία του αντλούνται από το το πρωτότυπο New Midsize Coupé που παρουσιάστηκε στην Auto China 2014, τον περασμένο Φεβρουάριο στο Πεκίνο.

Το NMC παραγωγής κατά βάση δείχνει να μην απομακρύνεται σημαντικά από το πρωτότυπο, αν εξαιρέσει κάποιος τους μικρότερους τροχούς, την πιο μικρή εξάτμιση και το διαφορετικό εμπρός προφυλακτήρα.

Το εσωτερικό θα αποτελεί ένα τυπικό δείγμα καμπίνας VW αυτής της κατηγορίας, χωρίς νεωτερισμούς, όπως εξάλλου χωρίς τέτοιους ήταν και το πρωτότυπο.

Το NMC, αν και αρχικά όπως είπαμε θα διατεθεί αποκλειστικά στην κινεζική αγορά, μια αντίστοιχη έκδοση με ευρωπαϊκές προδιαγραφές είναι πολύ πιθανό να εμφανιστεί και στις αγορές της Γηραιάς Ηπείρου, αλλά μάλλον το 2016, οπότε και θα βασιστεί στην επόμενη γενιά του Jetta.

Την κίνηση του NMC θα αναλάβει ένα δίλιτρος TSI που αποδίδει 220 PS που μεταφέρει στους εμπρός τροχούς ένα 7τάχυτο διπλόδισκο σασμάν DSG. Με το συνδυασμό αυτό, η Volkswagen δηλώνει ότι το Νέο Midsize Coupé χρειάζεται 6,5” για να επιταχύνει από στάση στα 100 km/h και πιάνει στην ευθεία τα 244 km/h. Όσον αφορά την κατανάλωση, το NMC πετυχαίνει σε μικρό κύκλο μέση τιμή 6,4 lt/100 km. Το πιθανότερο είναι την γκάμα του κινεζικού NMC να συμπληρώνει και ένας 4κύλινδρος 1.4 TSI, επίσης συνδυασμένος με 7τάχυτο αυτόματο διπλόδισκο σασμάν DSG.

Όπως είχαμε αναφέρει σε παλαιότερη δημοσίευση, το New Midsize Coupé παραγωγής θα παρουσιαστεί επίσημα στο Guangzhou Auto Show τον Δεκέμβριο και θα ντεμπουτάρει εμπορικά στην Κίνα μέσα στο πρώτο 6μηνο του 2015, με τιμή που θα ξεκινά από τα 180.000 γουάν ή €22.000.

[Πηγή 163.com]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube