Διαρροή εικόνας για την νέα Porsche Panamera 2017;

Διαρροή εικόνας για την νέα Porsche Panamera 2017;

Αν μας ρωτάτε, είμαστε 99,9% σίγουροι όπι αυτό το αυτοκίνητο είναι η νέα Porsche Panamera.

H Porsche Panamera 2017 θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα της στο Mondial de lAutomobile 2016, στο Παρίσι, τον Σεπτέμβριο, αλλά η online παρουσίασή του αναμένεται λίγο νωρίτερα.

Μόλις προχτές μια φωτογραφία του αυτοκινήτου που φέρεται ότι είναι επίσημη φωτό της νέας Porsche Panamera διέρρευσε στο Instagram και απεικονίζει ένα αυτοκίνητο που δείχνει πολύ κοντά στο πραγματικό –αν δεν είναι.

Ο χρήστης vburlapp που ποστάρισε τη φωτογραφία στη συνέχεια ατην έκανε share στο Jalopnic. To απεικονιζόμενο αυτοκίνητο διαθέτει τα τετραπλά εμπρός φώτα τεχνολογίας LED που μας έχει συνηθίσει η Porsche στα πρόσφατα μοντέλα της, ενώ τα πίσω φανάρια μοιάζουν με εκείνα της Macan και της 911 (991.2). Επιπρόσθετα, το fastback πίσω μέρος μοιάζει ίδιο με αυτό των πρωτοτύπων Panamera που έχουμε δει ήδη σε φωτογραφίες και scoop video.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Η Porsche Panamera τώρα και νεκροφόρα

Οπότε, καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως μάλλον πρόκειται για ένα πολύ ρεαλιστικό κόνσεπτ που κατά 99,9% είναι το πραγματικό αυτοκίνητο. Εκπρόσωπος της Porsche αρνήθηκε να σχολιάσει τη «διαρροή».

Η Porsche έχει επιβεβαιώσει ότι θα λανσάρει μια έκδοση βάγκον -ή shooting brake, καλύτερα- της νέας panamera ενώ κάτι ψιθυρίζεται και για μια δίθυρη κουπέ. Στη έκδοση «Turbo», η Panamera 2017 αναμένεται να είναι πολύ γρήγορη, με τη γερμανική εταιρεία να δηλώνει ότι κάνει χρόνο στο Nürburgring ταχύτερο από αυτόν της Carrera GT.

Πάντως και επανερχόμενοι στη φωτογραφία, είναι σχεδόν βέβαιο ότι το πραγματικό αυτοκίνητο δεν θα απέχει από αυτό που βλέπουμε.

[Πηγή roadandtrack]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube