Διαρροή: Αυτό είναι το νέο Kia Picanto

Διαρροή: Αυτό είναι το νέο Kia Picanto

Μια φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, δείχνει πεντακάθαρα πως θα είναι το εμπρός μέρος του νέου μικρού της Kia.

Έχοντας μόλις παρουσιάσει την νέα γενιά του σουπερμίνι Rio, η Kia ρίχνει τώρα το βάρος της στην επόμενη γενιά του Picanto που είναι σχεδόν έτοιμη.

Η φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο μας δείχνει ξεκάθαρα το μπροστινό μέρος του νέου μικρού, με την τεράστια μάσκα που ενώνει τα φώτα να ξεχωρίζει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αποκαλύφθηκε το νέο Kia Rio

Σε συνδυασμό με την τεράστια εισαγωγή αέρα και τους προβολείς ομίχλης που βρίσκονται στις γωνίες του προφυλακτήρα, κάνουν το νέο Picanto απείρως πιο επιθετικό από το προηγούμενο.

Δεν υπάρχουν ακόμα εικόνες για το προφίλ ή το πίσω μέρος του αμαξώματος, κάτι που ισχύει απόλυτα και για το ταμπλό. Αξίζει να σημειώσουμε επίσης ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δούμε το νέο μοντέλο μόνο σε 5θυρες εκδόσεις, αφού είναι σαφές πως στα αυτοκίνητα πόλης η πρακτικότητα αξιολογείται υψηλότερα από την αισθητική.

Κάτω από το αμάξωμα δεν αποκλείεται να υπάρχει και νέα πλατφόρμα, κάτι που ενδεχομένως να σημαίνει κι εκδόσεις με το 3κύλινδρο 1.000άρι μοτέρ της εταιρείας. Ο 4κύλινδρος ατμοσφαιρικός 1.200άρης αναμένεται να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του πάντως και είναι πολύ πιθανό να αποτελεί τη βασική πρόταση.

Η εμπορική πορεία του Picanto θα ξεκινήσει μέσα στο 2017, αν και αυτή τη στιγμή δε γνωρίζουμε ακριβώς το πότε.

[Πηγή: www.autoevolution.com]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube