Διαρροή: Αυτό είναι το ανανεωμένο Peugeot 308

Διαρροή: Αυτό είναι το ανανεωμένο Peugeot 308

Λίγο πριν συμπληρώσει τέσσερα χρόνια παρουσίας στην αγορά, η Peugeot φρεσκάρει το 308 με μικρές αλλαγές, τουλάχιστον σε επίπεδο εμφάνισης.

Ακολουθώντας το παράδειγμα της πρόσφατης ανανέωσης των Volkswagen Golf και SEAT Leon, για το φρεσκάρισμα του Peugeot 308 επιλέχθηκε ο δρόμος των διακριτικών αλλαγών.
 
Στις επίσημες φωτογραφίες που μόλις διέρρευσαν στο διαδίκτυο, βλέπουμε ότι στο εμπρός μέρους του ανανεωμένου Peugeot 308, η μάσκα με τις οριζόντιες λωρίδες έχει αντικατασταθεί από μια κυψελωτή, στο πρότυπο του Peugeot 3008, η οποία ενσωματώνει και το έμβλημα της εταιρίας. Ο εμπρός προφυλακτήρας έχει διαφορετική σχεδίαση, και στη θέση των στρογγυλών προβολέων ομίχλης έχουν τοποθετηθεί άλλοι, με σχήμα τραπεζίου.
 
 
Στο πίσω μέρος, οι αλλαγές είναι πολύ λιγότερες. Ουσιαστικά εντοπίζονται στην εσωτερική σχεδίαση των φαναριών, αν και η σκοτεινή φωτογραφία δεν μας επιτρέπει να διακρίνουμε τυχόν αλλαγές στον προφυλακτήρα. Πάντως το αυτοκίνητο φοράει τις ζάντες 18” που ήδη γνωρίζουμε από τα 308 GT 1.6 ΤΗΡ 205 και GT 2.0 BlueHDi 180.

 
Στο ανανεωμένο Peugeot 308, το οποίο αναμένεται να λανσαριστεί το ερχόμενο καλοκαίρι, πιθανότατα θα κάνει το ντεμπούτο του και ο νέος ντίζελ 1.5 BlueHDi, προς αντικατάσταση του αντίστοιχου 1.6 BlueHDi. Η βενζινοκίνητη γκάμα θα ξεκινάει, όπως και σήμερα, με τον 3κύλινδρο 1.2 PureTech
 
[Πηγή: Motor1]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube