Διαρροή: Αυτή είναι η ολοκαίνουργια Mercedes-Benz CLS 2019

Διαρροή: Αυτή είναι η ολοκαίνουργια Mercedes-Benz CLS 2019

Οι πρώτες φωτογραφίες της ολοκαίνουργιας Mercedes-Benz CLS 2019 διέρρευσαν πριν από την αυριανή πρεμιέρα της στο Los Angeles Auto Show 2019.

Τέρμα πλέον στις σπέκουλες και στα φανταστικά σκίτσα για το πώς είναι κάτω από το καμουφλάζ η νέα Mercedes-Benz CLS 2019. Οι φωτογραφίες που βλέπετε αποτελούν την απάντηση σε αυτό το ερώτημα.

Βέβαια, οι φωτογραφίες δεν ήρθα να δώσουν την απάντηση σε ένα γρίφο, καθώς είχαμε δει κομμάτια του αυτοκινήτου με αποκαλυπτικό καμουφλάζ ήδη από τον Αύγουστο. Επιστρέφοντας όμως στο στιλ της νέας CLS, να πούμε ότι η γρίλια και το σχέδιο των φαναριών δεν αποτελούν έκπληξη, αλλά τέτοια είναι ο εμπρός προφυλακτήρας που φέρνει αρκετά σε αυτόν της Mercedes-AMG GT R.

Το σχέδιο στα πίσω φανάρια είναι επίσης. Κάτι που βλέπουμε για πρώτη φορά και δείχνουν πολύ ταιριαστά με το σχεδιασμό του πίσω μέρους, παρόλο που φαίνονται σαν στραβοβαλμένα. Όσον αφορά τη σιλουέτα, σαφώς και μας θυμίζει τις προηγούμενες CLS, κάτι που προφανώς ήταν συνειδητό για να είναι σίγουρη η Mercedes-Benz ότι δεν θα την μπερδέψεις με τίποτα άλλο.

Όσον αφορά στην καμπίνα, θυμίζει την E-Class τόσο όσον αφορά τις επιμήκεις οθόνες της που φιλοξενούν τα όργανα και το infotainment, όσο και τους τέσσερεις κυκλικούς αεραγωγούς. Το τιμόνι, από την άλλη, διαθέτει ένα πιο φρέσκο σχεδιασμό, δείχνοντας πιο σπορ και ταυτόχρονα πιο κομψό από αυτό που έχουμε γνωρίσει στην E-Class.

Για τα ρέστα, υπομονή μέχρι αύριο, οπότε και η ολοκαίνουργια Mercedes-Benz CLS 2019 ντεμπουτάρει στο LA Auto Show 2017.

[Πηγή Motoring μέσω Pultan]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube