Διαρροή, Aston Martin DB11 2017

Διαρροή, Aston Martin DB11 2017

Η διαρρεύσασα φωτογραφία που κυκλοφορεί στο web φέρεται ότι απεικονίζει την DB11, νέο GT της Aston Martin.

Η DB11, το πολυαναμενόμενο grand tourer της Αston Μartin και αντικαταστάτης της DB9, αναμένεται να ντεμπουτάρει στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, τον Μάρτιο.

Ωστόσο, μια φωτογραφία του κυκλοφορεί ήδη στο web, αποκαλύπτοντας αρκετές από τις λεπτομέρειές του.

Η φωτογραφία της νέας Αston Μartin DB11 κυκλοφόρησε από το website Autojunk, όπου την ανέβασε ο χρήστης dennisjuh95 και φαίνεται σαν να αποτελεί μέρος επίσημης φωτογράφισης του αυτοκινήτου. Σύμφωνα με ό,τι βλέπουμε λοιπόν πρόκειται για ένα μοντέρνο GT που ενσωματώνει αρκετά στοιχεία από τα πρωτότυπα που έχουμε δει πρόσφατα στο σταντ της βρετανικής εταιρείας σε διάφορα Σαλόνια Αυτοκινήτου.  

Η νέα Αston Μartin DB11 θα βασίζεται σε μια νέα διαμορφώσιμη πλατφόρμα της εταιρείας, πλαίσιο που αναμένεται να υποστηρίξει το σύνολο της μελλοντικής γκάμας της. Η Aston αναφέρει ότι η νέα πλατφόρμα, την κωδική ονομασία της οποίας ακόμη δεν γνωρίζουμε, θα επιτρέψει στα μελλοντικά μοντέλα της να αποτελέσουν την αιχμή του δόρατος στο ντιζάιν, στις επιδόσεις και στην τεχνολογία.

Mεταξύ των τεχνολογικών highlight της DB11 περιλαμβάνεται ο νέος διτούρμπινος 5,2λιτρος V12, του οποίου το teaser είδαμε πρόσφατα. Τη γκάμα των μοτέρ θα συμπληρώνει ο διτούρμπινος 4λιτρος V8 της Mercedes-AMG.

Περισσότερες πληροφορίες θα διαρρέουν στην πραγματικότητα είτε τεχνητά όσο πλησιάζουμε στο Σαλόνι της Γενεύης, οπότε και αυτό ανοίγει τις πύλες του για τους δημοσιογράφους στις 1 και 2 Μαρτίου.

[Πηγή φωτογραφίας Autojunk]
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube