Διαρροή online για το ανανεωμένο Audi TT

Διαρροή online για το ανανεωμένο Audi TT

Φωτογραφίες από το ανανεωμένο Audi TT διέρρευσαν και αναρτήθηκαν στο web, δείχνοντας ένα περιορισμένης έκτασης facelift.

Οι φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο Instagram δείχνουν ένα TT S με πιο επιθετικό στυλ, με διευρυμένο εμπρός σπλίτερ και αντίστοιχα τέτοιο πίσω διαχύτη. Πριν από τη διαρροή, τα μουλάρια εξέλιξης που είχαμε δει στο Nürburgring έδειχναν ότι οι πιο απλές εκδόσεις ενσωμάτωναν παρόμοιες βελτιώσεις.

Η Audi δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα ούτε έχει επιβεβαιώσει διά ζώσης αν υπάρχουν αλλαγές στις τεχνικές προδιαγραφές του αυτοκινήτου. Ωστόσο, πιστεύεται ότι η γκάμα των μοτέρ θα παραμείνει σε μεγάλο βαθμό αμετάβλητη. Επί του παρόντος περιλαμβάνει τους κινητήρες 1.8 TFSI και 2.0 TFSI, καθώς και 2.0 TDI.

Audi TT 2019

Όσον αφορά τους βενζινοκινητήρες, η Audi πιθανόν να επικεντρώθηκε στη βελτίωση της αποδοτικότητας και της απόδοσης των υφιστάμενων μοτέρ. Ακόμη και το κορυφαίο της γκάμας TT RS, με τον 5κύλινδρο 2,5λιτρο τούρμπο, φαίνεται ότι ανανεώθηκε ανεπαίσθητα. Ωστόσο, αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει και την ενίσχυση της ισχύος του αυτοκινήτου, ανεβάζοντάς τον αρκετά πάνω από τα 400 άλογα.

Audi TT 2019

Το τελευταίο TT λειτούργησε ως ο παρθενικός φορέας του Virtual Cockpit της φίρμας, με την παρουσίασή του στη CES πριν από τέσσερα χρόνια. Οπότε, το ανανεωμένο μοντέλο αναμένεται να μην κάνει κάποιο σημαντικό βήμα σε αυτό το κομμάτι. Όπως επίσης και ο εσωτερικός σχεδιασμός αναμένεται να μην αλλάξει ουσιαστικά.

Παρόλο που δεν πρόκειται να δούμε το ανανεωμένο μοντέλο στους δρόμους μέσα στο 2018 -λες και είδαμε το υφιστάμενο! Στην Ελλάδα το 2017 πουλήθηκαν μόλις έξι κομμάτια!-, οι πρόσφατες εμφανίσεις σχεδόν ολοκληρωμένων αυτοκινήτων και οι εικόνες που διέρρευσαν υποδηλώνουν ότι η Audi πρόκειται να αποκαλύψει το facelifted TT εντός λίγων ημερών ή εβδομάδων. Να θυμίσουμε ότι το τρέχον μοντέλο ντεμπουτάρισε το 2014 στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Audi TT 2019

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube