Δείτε τη Mercedes-AMG Project One να κινείται για πρώτη φορά σε ανοιχτό χώρο [video]

Δείτε τη Mercedes-AMG Project One να κινείται για πρώτη φορά σε ανοιχτό χώρο [video]

Βγήκε από τις αίθουσες των εκθέσεων, αλλά δεν δείχνει ακόμη έτοιμη να πετύχει νέο απόλυτο ρεκόρ στο Nürburgring...

Μέχρι σήμερα είχαμε δει το ακραίο υβριδικό hypercar σε στατικές φωτογραφίες από εκθέσεις. Το περασμένο σαββατοκύριακο όμως η Mercedes-AMG το έφερε στο Concours d’Elegance του Amelia Island, στη Florida.

Ο YouTuber Ethan Reish ήταν καλά πληροφορημένος και κατάφερε να είναι στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή, παρακολουθώντας το hypercar με την τεχνολογία από τη Formula 1 και παίρνοντας –ερασιτεχνικά– πλάνα του με μια κάμερα.

Στην αρχή του video βλέπουμε να βγάζουν την κουκούλα από την Project One μέσα σε ένα κλειστό πάρκινγκ. Όχι ιδιαίτερα συναρπαστικό, αλλά στο 57” το hypercar αρχίζει να κινείται και να μανουβράρει, ενώ στο 1’ 30” βγαίνει σε ανοιχτό χώρο όπου το βλέπουμε για πρώτη φορά κάτω από φυσικό φως. Και στις συνθήκες αυτές δείχνει πιο γήινο και πραγματικό απ’ ό,τι συνήθως – και πιο κοντά στο να μπει σε παραγωγή.

Όμως η εντύπωση αυτή διαψεύδεται αμέσως όταν βλέπουμε λίγο αργότερα να το σπρώχνουν για να ανέβει μια ράμπα του πάρκινγκ. Ο Reish λέει ότι δεν μπορούσε να ανέβει μόνο του, αλλά δεν ξέρουμε το λόγο.

Στη συνέχεια παρακολουθούμε μια αντιπαράθεση των ανθρώπων της AMG με τους οργανωτές της έκθεσης καθώς οι τελευταίοι δεν θέλουν αυτοκίνητα να πατούν το καταπράσινο, περιποιημένο γρασίδι. Μια πρώτη γεύση από… πράσινη κόλαση;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Η Mercedes θα πάει για το απόλυτο ρεκόρ στο Nürburgring με την AMG Project One

Για την αληθινή Πράσινη Κόλαση είναι προφανές ότι θα πρέπει να περιμένουμε ακόμα. Όμως μέχρι να παρακολουθήσουμε τη Mercedes-AMG Project One να γυρίζει εκεί κυνηγώντας το ρεκόρ, θα πρέπει μάλλον να εξελίξουν πιο ρεαλιστικά πρωτότυπα τα οποία θα δούμε να κινούνται πρώτα σε δρόμο.

[Πηγή: Ethan Reish/YouTube μέσω Motor1]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube