BMW: Νέα έκδοση Edition 40 Jahre για τη Σειρά 7

BMW: Νέα έκδοση Edition 40 Jahre για τη Σειρά 7

Η BMW γιορτάζει 40 χρόνια ζωής της Σειράς 7 με μια επετειακή έκδοση περιορισμένης παραγωγής.

Τα τελευταία 40 χρόνια η BMW 7 αποτελεί την κορυφή της γκάμας της γερμανικής φίρμας, συνδυάζοντας όλες τις κορυφαίες τεχνολογίες με αρκετές δόσεις πολυτέλειας και αρκετή σπορ αύρα.

Για να γιορτάσει λοιπόν η BMW τα 40 χρόνια ζωής της Σειράς 7, παρουσίασε την έκδοση Jahre 40. Η νέα αυτή έκδοση θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο της στην Έκθεση της Φρανκφούρτης και αμέσως μετά θα ξεκινήσει την εμπορική της καριέρα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Test drive: BMW 740LE iPerformance

Η νέα έκδοση προσφέρεται τόσο με το κανονικό όσο και με το μακρύ μεταξόνιο, με 6, 8 ή 12 κυλίνδρους και αρκετές αποκλειστικές αλλαγές στην καμπίνα και το αμάξωμα, με κάθε μία από τις 200 συνολικά που θα πουληθούν να κατασκευάζεται στο εργοστάσιο του Dingolfing που ασχολείται με τις εκδόσεις Individual.

Κύριο εξωτερικό χαρακτηριστικό της επετειακής έκδοσης είναι τα δύο χρώματα που επιλέχθηκαν από την BMW, το silk-matt Frozen Silver Metallic και το Petrol Mica Metallic, με στόχο να αναδεικνύουν τις καμπύλες και τις ακμές της νέας Σειράς 7.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Test drive: BMW 730d

Οι διαφορές όμως σε σχέση με τις απλές εκδόσεις της 7άρας δεν σταματούν εδώ, μιας και οι Jahre 40 φέρουν το αεροδυναμικό πακέτο M, διακοσμητικά με σκούρο χρώμιο και τροχούς 20”.

Στο εσωτερικό υπάρχουν αρκετοί διαθέσιμοι συνδυασμοί σε δέρμα, με τις διακοσμητικές φάσες να είναι είτε ξύλινες είτε piano black. Επιπλέον, σε πολλά σημεία υπάρχουν διακριτικά Jahre 40 που συμβολίζουν το επετειακό της έκδοσης.

[Πηγή: BMW]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube