BMW M5: Νέο teaser video

BMW M5: Νέο teaser video

Ένα ακόμη teaser video που δημοσιεύει η BMW ενόψει της αποκάλυψης της νέας Μ5 στις 21 Αυγούστου δείχνει την carbon οροφή.

Η BMW συνεχίζει να προκαλεί την φαντασία και να αυξάνει την ανυπομονησία του κοινού για τη νέα M5, δίνοντας στην δημοσιότητα ένα ακόμη teaser video.

Το μικρό φιλμάκι ξεκινά με μία απλωτή πάντα αλα WRC στην άμμο. Με την ουρά σε γωνία αλλά το τιμόνι ίσια, μια κλασική «τετρακίνητη» πόζα. Οι πλαγιολισθήσεις τέτοιου τύπου, και μάλιστα σε γλιστερό τερέν αναμένεται ότι θα είναι απολαυστικές με το μακρύ μεταξόνιο και τους 600 ίππους της 4κίνητης νέας Μ5. Η BMW φαίνεται ότι σε αυτή την επικοινωνία δίνει ιδιαίτερο βάρος στο πάντρεμα της τεχνολογίας xDrive με το τμήμα Μ. Το εμβληματικό σπορ σεντάν των Βαυαρών, όπως έχουμε γράψει σε προηγούμενες αναφορές μας, θα έχει και drift mode, ένα πρόγραμμα λειτουργίας δηλαδή που θα απεμπλέκει το εμπρός διαφορικό και θα γίνεται αποκλειστικά πισωκίνητη.

Σε ένα πολύ κοντινό πλάνο του συγκεκριμένου video, βλέπουμε ότι η νέα Μ5 θα έχει ανθρακονημάτινη οροφή, στο πλαίσιο της γενικότερης προσπάθειας μείωσης βάρους και αφαίρεσης περιττών κιλών από τα ψηλότερα σημεία του αμαξώματος. Δεν προκαλεί έκπληξη η συγκεκριμένη λύση καθώς το εργοστάσιο την χρησιμοποιεί ήδη στις δυο τελευταίες γενιές Μ3. Γνωρίζουμε επίσης, ότι όπως όλες οι εκδόσεις της νέας Σειράς 5 βασίζεται στην πλατφόρμα CLAR που χρησιμοποιεί ατσάλι, αλουμίνιο, μαγνήσιο και ανθρακόνημα στην βασική δομή, προκειμένου να επιτευχθεί η μέγιστη ακαμψία με το ελάχιστο βάρος.

Μετά την αποκάλυψή της στο διαδίκτυο την Δευτέρα 21 Αυγούστου, η BMW θα παρουσιάσει τη νέα M5 στο κοινό στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο. Για να ακούσουμε τον biturbo V8 να δουλεύει και να μεταφέρουμε οδηγικές εντυπώσεις, θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμη.

Πηγή BMW M

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube