BMW: Aνανέωση για τη σειρά 7 (video)

BMW: Aνανέωση για τη σειρά 7 (video)

H BMW σειρά 7 υφίσταται ένα facelift προκειμένου να ανανεώσει το ενδιαφέρον των καταναλωτών και να προσφέρει στο πολυτελές μοντέλο μερικές από τις τελευταίες της καινοτομίες.

Αλλαγές εμφανίζονται στα εμπρόσθια φωτιστικά σώματα τενολογίας LED, τη γρίλλια που χαρακτηρίζεται πλέον από τις εννέα κάθετες μπάρες ανά τμήμα και όχι δώδεκα, τη γενικότερη πιο σπορ εμφάνιση, το φρεσκαρισμένο εσωτερικό και την προσθήκη νέων κινητήρων.

Στην γκάμα των τελευταίων περιλαμβάνεται ο νέος 6κύλινδρος ντίζελ TwinPower Turbo, που θα εφοδιάζει τη BMW 750d xDrive. Ο τρίλιτρος αυτός κινητήρας, θεωρείται ο ισχυρότερος εξακύλινδρος σε σειρά ντίζελ παγκοσμίως με ισχύ 381 ίππους και ροπή  740 Nm. Η 750d xDrive  εμφανίζει επιτάχυνση 0-100χλμ/ώρα σε 4,9 δευτ. με κατανάλωση στα 6,4λ/100 χλμ. και εκπομπές CO2 169γρ/χλμ.

Νέα είναι και η BMW ActiveHybrid 7 που χρησιμοποιεί τον τρίλιτρο  TwinPower Turbo σε έκδοση 320 ίππων σε συνδυασμό με ηλεκτρικό μοτέρ 55 ίππων και 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο μετάδοσης. Η συνδυασμένη ισχύς του συστήματος είναι 354 ίπποι, οι οποίοι προσδίδουν στο αυτοκίνητο επιτάχυνση 0-100χλμ/ώρα σε 5,7 δευτ. με κατανάλωση 6,8΄/100χλμ. Επίσης η ΑctiveHybrid 7 μπορεί να κινηθεί για περίπου 4 χλμ. αποκλειστικά με ηλεκτρικό ρεύμα από τις μπαταρίες της με ταχύτητα 60χλμ/ώρα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube