BMW: Το 75% των αγοραστών της Αctive Tourer θα είναι νέοι πελάτες [video]

BMW: Το 75% των αγοραστών της Αctive Tourer θα είναι νέοι πελάτες [video]

Το προσθιοκίνητο MPV της BMW θα προσελκύσει αγοραστές που μέχρι σήμερα δεν κοιτούσαν τα αυτοκίνητα της μάρκας.

Για πολλούς είναι το πλέον αμφιλεγόμενο αυτοκίνητο στη γκάμα της BMW. Ο λόγος για το Active Tourer, το πρώτο προσθιοκίνητο μοντέλο της BMW και ουσιαστικά το πρώτο μιας κατηγορίας στην οποία η μάρκα δεν είχε εκπρόσωπο.

Για τη σειρά 2 Active Tourer λοιπόν, ο  Frank Niederlaender, επικεφαλής διαχείρισης προϊόντων, δήλωσε στο Automotive News Europe, πως η εταιρεία εκτιμά ότι περίπου το 75% των πελατών θα είναι για πρώτη φορά αγοραστές της BMW.

Με την Active Tourer να κινείται μακριά από αυτό που η BMW ονομάζει «απόλυτο μηχάνημα οδήγησης», αλλά παράλληλα να διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά του DNA της μάρκας (εκτός βέβαια από την πίσω κίνηση), η εκτίμηση του Frank Niederlaender φαντάζει πάρα πολύ κοντά στην πραγματικότητα και απολύτως λογική. Ακόμη και στην έκδοση Μ-sport η Active Tourer θα είναι πιο δελεαστική σε νέους πελάτες παρά σε παραδοσιακά πιστούς της μάρκας.

Με τη σειρά 2 Active Tourer, η BMW θέλει να κερδίσει τους πελάτες που μέχρι τώρα κοιτούσαν προς τη μεριά της Mercedes-Benz B-Class. Και βέβαια αυτό θα διευρύνει το πελατολόγιό της και θα της ανοίξει πόρτες σε ένα κοινό το οποίο μέχρι σήμερα δεν κατάθετε τα χρήματά του στο ταμείο της BMW.

 

Οι φήμες θέλουν να παρουσιάζεται στο Παρίσι και μια επταθέσια έκδοση της Active Tourer που θα βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα UKL με την πενταθέσια έκδοση του νέου MINI αλλά θα διαθέτει μεγαλύτερο μεταξόνιο, ενώ μέσα στο 2015 δεν αποκλείεται και μια plug-in υβριδική έκδοση.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube