Αυτή είναι η Alfa Romeo 4C Spider παραγωγής [video]

Αυτή είναι η Alfa Romeo 4C Spider παραγωγής [video]

Στο Detroit Auto Show παρουσιάστηκε η έκδοση παραγωγής της Alfa Romeo 4C Spider, η οποία φαίνεται ακόμα πιο ερεθιστική από την κλειστή.

Η Alfa Romeo 4C Spider είχε παρουσιαστεί ως πρωτότυπο στην Έκθεση Γενεύης το 2014 και φωτογραφίες της έκδοσης παραγωγής έκαναν την εμφάνισή τους πρόσφατα, πριν από την επίσημη παρουσίασή της σήμερα στο Detroit.

Στην Alfa Romeo 4C Spider υπάρχει μια μαύρη μπάρα πίσω από την καμπίνα των επιβατών, η οποία δένει οπτικά με τη μαύρη υφασμάτινη οροφή όταν αυτή καλύπτει το κόκπιτ. Διαφορετικό είναι και το πίσω μέρος, αφού το πίσω παρμπρίζ έχει αντικατασταθεί από ένα επίπεδο αδιαφανές κάλυμμα, βαμμένο στο χρώμα του αμαξώματος. Τα εμπρός φώτα με γυάλινο περίβλημα και ο ανθρακονημάτινος αεραγωγός που βρίσκεται εμπρός από τον πίσω αριστερό τροχό, είναι χαρακτηριστικά που υιοθετούνται πλέον και από την κλειστή 4C.

Πίσω από την καμπίνα της Alfa Romeo 4C Spider βρίσκεται ο κινητήρας 1.750 κυβικών και 240 ίππων, που εφοδιάζει την κλειστή 4C αλλά και την ανανεωμένη Giulietta QV. Θα προσφέρονται τρία διαφορετικά συστήματα εξάτμισης, με ένα εξ αυτών να προέρχεται από την Akrapovic. Το κιβώτιο είναι ένα 6άρι διπλού συμπλέκτη TCT που στέλνει την κίνηση στους πίσω τροχούς. Το 0-100 km/h ολοκληρώνεται σε 4,1’’ και η τελική ταχύτητα φτάνει τα 257 km/h, ανεξαρτήτως της θέσης της οροφής.

[Πηγή: Alfa Romeo]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube