Audi TT Quantum Gray Edition

Audi TT Quantum Gray Edition

Το πρώτο καινούριο μοντέλο της Audi που διατίθεται αποκλειστικά μέσω διαδικτύου

 

Η Audi παρουσίασε την έκδοση Quantum Gray του ανανεωμένου TT σε περιορισμένη παραγωγή 99 μονάδων, εγκαινιάζοντας τις πωλήσεις καινούριων αυτοκινήτων μέσω διαδικτύου.

Το πιλοτικό πρόγραμμα ξεκινά από τις 5 Ιουνίου 2019 επιτρέποντας στους πελάτες να παραγγέλνουν online το αυτοκίνητό τους και να επιλέγουν το σημείο παράδοσης που επιθυμούν εντός Γερμανίας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν χωρίς κάποια δέσμευση να ρωτούν πληροφορίες για leasing ή χρηματοδότηση, ενώ με το πάτημα ενός κουμπιού θα συνδέονται με υπάλληλο που θα μεταφέρει ζωντανά εικόνα από το εσωτερικό του αυτοκινήτου μέσω γυαλιών εικονικής πραγματικότητας.

Audi TT Quantum Gray Edition

Η ειδική έκδοση βασίζεται στο TT 45 TFSI quattro S tronic με απόδοση 245 PS. Οι διαφορές με το απλό μοντέλο εντοπίζονται στην εξωτερική απόχρωση με ημι-ματ υφή, τις κόκκινες ραφές στην καμπίνα και  τον πιο πλούσιο εξοπλισμό.

Το Audi TT Quantum Gray Edition θα διατεθεί σε περιορισμένη παραγωγή 99 μονάδων για την Ευρωπαϊκή αγορά, με τιμή 62.305,03 ευρώ στη Γερμανία. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η ειδική έκδοση είναι ακριβότερη κατά 18.455 ευρώ από το μοντέλο στο οποίο βασίζεται, ενώ κοστίζει μόλις 5.395 ευρώ λιγότερο από το κορυφαίο TT RS των 400 PS.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, η υπηρεσία ηλεκτρονικού εμπορίου θα επεκταθεί σταδιακά σε όλη τη γκάμα της Audi ξεκινώντας από τον Απρίλιο του 2020. Όσο για τους αντιπροσώπους, αυτοί δε θα μείνουν παραπονεμένοι καθώς η γερμανική εταιρεία αναφέρει πως θα αποτελούν σημαντικό κομμάτι της όλης διαδικασίας.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube