Το Audi Q8 (ξανά)εκπλήσσει χωρίς καμουφλάζ

Το Audi Q8 (ξανά)εκπλήσσει χωρίς καμουφλάζ

Το ολοκαίνουργιο Audi Q8 απαθανατίζεται χωρίς καμουφλάζ για δεύτερη φορά και η ομοιότητά του με τη Lamborghini Urus είναι χαρακτηριστική.

H Audi δεν έχει τελειωμό με τα καινούργια SUV, ήδη μπόλικα στον κατάλογό της. Η φίρμα με τα τέσσερα δαχτυλίδια ετοιμάζει την κουπέ έκδοση του πολυτελούς Q7, αντιπαραθέτοντας στην αγορά ένα μοντέλο απέναντι στις BMW και Mercedes-Benz με τα X6 και GLE Coupé αντίστοιχα.

Οπότε, το Q8 βρίσκεται ήδη πολύ κοντά μας, καθώς απαθανατίστηκε χωρίς καθόλου καμουφλάζ, έτοιμο να εισέλθει σε αγορές χωρών με μεγάλη ζήτηση στη συγκεκριμένη κατηγορία, όπως αυτή της Κίνας. Βέβαια, δεν αποτελεί σήμερα αυτό που θα λέγαμε «έκπληξη», καθώς είναι η δεύτερη φορά που βολτάρει σε δημόσιους δρόμους χωρίς καμουφλάζ. Από την άλλη, κάτι άλλαξε από εκείνη τη πρώτη φορά, καθώς ντεμπουτάρισε η καινούργια Lamborghini Urus.



Και την αναφέρουμε, μιας δεν μπορούμε παρά να σημειώσουμε την ομοιότητά της, τουλάχιστον σε επίπεδο αναλογιών. Οι εικόνες που εξασφάλισαν οι συνάδελφοί μας στο σπανιόλικο motor.es αποδεικνύουν σε ποιο σημείο το κοινό σασί μπορεί να οδηγήσει σε τόσο μεγάλες ομοιότητες μέσα σε ένα γκρουπ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Test drive: Audi SQ7 TDI

Η επίσημη πρεμιέρα του νέου Audi Q8 θα γίνει τις προσεχείς εβδομάδες, πιθανότατα στο North American International Auto Show, στο Detroit.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube