Αρχίζει και παίρνει μορφή η νέα γενιά του Ford Fiesta

Αρχίζει και παίρνει μορφή η νέα γενιά του Ford Fiesta

Πιο εκλεπτυσμένη εμφάνιση και έμφαση στην ποιότητα και την τεχνολογία.

Όπως μπορείτε να καταλάβετε και από την ψηφιακά επεξεργασμένη φωτογραφία, η σχεδίαση του Fiesta επόμενης γενιάς θέλει να δώσει έναν premium αέρα στο μοντέλο, μιας και η Ford θέλει τα επόμενα δύο χρόνια να αλλάξει πλήρως την βάση των μοντέλων της.

Με προγραμματισμένη εμπορική διάθεση το πρώτο εξάμηνο του 2017, το νέο Fiesta αναμένεται να είναι ελαφρώς ακριβότερο, ποιοτικότερο και με πλουσιότερο και πιο σύγχρονο εξοπλισμό, έτσι ώστε να «δώσει χώρο» στο μικρότερο και φθηνότερο Ka που έρχεται τους επόμενους μήνες και που θα κάτσει στην γκάμα κάτω από το Fiesta.

Το νέο Fiesta θα βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα, πράγμα που δεν θα επηρεάσει αρκετά τις διαστάσεις του. Αυτό που θα αλλάξει είναι η εμφάνιση, μιας και θα έχει την νέα πιο γωνιώδη και εξογκωμένη μάσκα που έχουν όλα τα σύγχρονα Ford, καθώς και νέα πιο λεπτά εμπρός φώτα.

Το γεγονός όμως ότι η επόμενη γενιά του Fiesta θα βασίζεται στο ίδιο πάτωμα σημαίνει ότι θα περισσέψουν αρκετά χρήματα από το τμήμα Έρευνας και Εξέλιξης, ώστε να ενισχυθούν κάποιοι άλλοι τομείς του υπάρχοντος μοντέλου, όπως η ποιότητα της καμπίνας και εξοπλιστικά χαρακτηριστικά από μεγαλύτερα μοντέλα.

Στο εσωτερικό λοιπόν, αναμένεται να τοποθετηθούν μεγαλύτερα και ποιοτικότερα κομμάτια μαλακού πλαστικού, ενώ σίγουρα στην θέση της μικρής οθόνης στην κορυφή της κεντρικής κονσόλας θα τοποθετηθεί η μεγαλύτερη από το σύστημα πλοήγησης και πολυμέσων του SYNC 3. Ακόμα, ο εξοπλισμός ενεργητικής ασφάλειας αναμένεται να εμπλουτιστεί με συστήματα όπως αυτό που διαβάζει τις πινακίδες, παρακολούθησης αθέλητης αλλαγής πορείας, ελέγχου τυφλού σημείου κ.α.

Η γκάμα κινητήρων αναμένεται να διαθέτει αναβαθμισμένους EcoBoost και μόνο, μιας και όπως αναφέραμε θέλει να διαφοροποιηθεί αρκετά και να αφήσει χώρο στο Ka που θα έχει και ατμοσφαιρικούς κινητήρες.

[Πηγή: Auto Express]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube