Το απόλυτο Subaru WRX παραγωγής

Το απόλυτο Subaru WRX παραγωγής

Το STI 4S tS έχει περισσότερη δύναμη, καλύτερο κράτημα και φρένα, και πιο επιθετική εμφάνιση.

Η Subaru Tecnica International (STI) λανσάρισε μια νέα έκδοση περιορισμένης παραγωγής του WRX S4, η οποία εκμεταλλεύεται κάποιες από τις λύσεις του S207.

Το νέο μοντέλο, με την ονομασία WRX S4 tS, έχει 10% καλύτερη ροπή στην επιτάχυνση, βελτίωση που έχει επιτευχθεί  με τροποποιήσεις στην εισαγωγή κι εξαγωγή του κινητήρα. Επίσης φρενάρει καλύτερα χάρη στα μπροστινά φρένα Brembo με δαγκάνες 4 αντικριστών εμβόλων, και κρατάει καλύτερα χάρη σε μια εύκαμπτη μπάρα θόλων, την εμπρός ανάρτηση DampMatic II με ρυθμιζόμενη απόσβεση, και το σύστημα μεταφοράς ροπής εμπρός-πίσω Active Torque Vectoring.    

Εξωτερικά, το WRX S4 tS έχει μια μεγάλη επέκταση στο εμπρός σπόιλερ, κόκκινα σιρίτια στη μάσκα και τον πίσω προφυλακτήρα, μαύρη κεραία οροφής και 19άρες σφυρήλατες ζάντες BBS σχεδιασμένες από την STI. Στο εσωτερικό, έχει ένα ειδικό φωτεινό ταχύμετρο και μπάκετ της Recaro σε προδιαγραφές της STI.

Ως έξτρα προσφέρεται και το πακέτο NBR Challenge Package, που γιορτάζει τις νίκες της Subaru στην κατηγορία SP3T στις 24 Ώρες του Nurburgring το 2015 και το 2016. Αυτό προσθέτει μαύρες σφυρήλατες 19άρες ζάντες αλουμινίου, ανθρακονημάτινη πίσω πτέρυγα με σήμα STI, τιμόνι ντυμένο με δέρμα σουέντ κι ένα ειδικό σήμα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.

Οι τιμές στην Ιαπωνία ξεκινούν από τα 43.900 ευρώ, ενώ τα μοντέλα με το NBR Challenge Package κοστίζουν 46.800 ευρώ.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube