Αποκάλυψη: Νέες φωτογραφίες της BMW X2 [video]

Αποκάλυψη: Νέες φωτογραφίες της BMW X2 [video]

Αυτή τη φορά το καμουφλάζ είναι «πολεμικό» και οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν μέσα στην πόλη

Ενόψει της παρουσίασης της νέας BMW X2, ήρθαν στη δημοσιότητα και νέες φωτογραφίες με ένα ιδιότυπο καμουφλάζ αυτή τη φορά μέσα σε πόλη.

Το νέο μοντέλο βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της εξέλιξής του αφού αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα στο Σαλόνι της Φρνακφούρτης τον επόμενο μήνα και όταν ξεκινήσει να πωλείται, πριν το καλοκαίρι του 2018, θα τοποθετηθεί μεταξύ των X1 και X3

Τη βάση και γι’ αυτό το μοντέλο θα αποτελέσει η πλατφόρμα UKL2 που χρησιμοποιούν τόσο τα MINI Countrymanκαι Clubman όσο και οι BMW X12 Active Tourer και 2 Gran Tourer.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δοκιμάζουμε τη BMW X1 sDrive18i

Όπως μαρτυρά o ζυγός αριθμός του ονόματός της αλλά και όπως φαίνεται από το πρωτότυπο που έχουμε ήδη δει, η οροφή της θα έχει μια πιο κουπέ γραμμή. Από τις εικόνες δείχνει επίσης πιο χαμηλή από τη Χ1, κάτι που ισχύει τόσο για την Χ4 σε σχέση με τη Χ3, όσο και για τη Χ6 σε σχέση με τη Χ5.

Από το πρωτότυπο μάλιστα οι διαφορές αναμένεται να είναι ελάχιστες και θα εντοπίζονται κυρίως στην πιο χαμηλή γραμμή των παραθύρων και τα μεγαλύτερα εμπρός φώτα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δοκιμάζουμε τη BMW X4 xDrive20d

Στα μηχανικά μέρη αναμένεται να χρησιμοποιηθούν όλοι οι κινητήρες της Χ1, κάτι που σημαίνει 3κύλινδρες και4κύλινδρες εκδόσεις 1,5 και 2 lt αντίστοιχα τόσο στη βενζίνη όσο και στο πετρέλαιο. Το ίδιο αναμένεται και στημετάδοση, οπότε θα μιλάμε για χειροκίνητα κιβώτια 6 σχέσεων και αυτόματα με 6 ταχύτητες στους 3κύλινδρουςκαι 8 στους 4κύλινδρους κινητήρες. Ανάλογα με τον κινητήρα, διαθέσιμες θα είναι και τετρακίνητες εκδόσεις.

Δείτε το βίντεο από τη δοκιμή της Χ2 στο Ring

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube