Αποκαλύφθηκε το νέο Citroën DS3 Cabrio Racing

Αποκαλύφθηκε το νέο Citroën DS3 Cabrio Racing

Η Citroën αποκάλυψε το νεότερο μέλος της οικογένειας DS λίγο πριν την έναρξη του Goodwood Festival of Speed

Η Citroën έφερε στο φως τις πρώτες λεπτομέρειες του νέου DS3 Cabrio Racing των 202 ίππων λίγο πριν την παρουσίαση του στο Goodwood Festival of Speed.

Ζυγίζει 25 κιλά επιπλέον σε σχέση με την αντίστοιχη κλειστή έκδοση, ενώ και αυτό είναι εξελιγμένο σε συνεργασία την αγωνιστική ομάδα της Citroën. Σύμφωνα μάλιστα με τη Citroën, η ανοιχτή έκδοση του DS3 Racing δεν διαφέρει σε αίσθηση από την κλειστή, χάρη στις βελτιώσεις που έχουν κάνει οι μηχανικοί της γαλλικής φίρμας.

Εξωτερικά, το DS3 Cabrio Racing ξεχωρίζει από τους μαύρους τροχούς 19” και το γκρι ματ χρώμα του αμαξώματος. Επίσης, οι καθρέφτες, οι εξωτερικές χειρολαβές και η μεταλλική φάσα στην πίσω πόρτα έχουν επένδυση μαύρου χρωμίου, ενώ δεν λείπουν τα διακριτικά της έκδοσης. Ακόμα, οι δαγκάνες των φρένων, το R στα διακριτικά, τα αυτοκόλλητα στις πόρτες και η εμπρός αεροτομή είναι σε χρώμα Carmin Red.

Στο εσωτερικό, τα μπάκετ προσφέρονται με τρία είδη επενδύσεων, ενώ υπάρχουν και πολλά διακριτικά της έκδοσης. Ακόμα, οι ραφές στο λεβιέ, στα καθίσματα και στη δερμάτινη επένδυση του ταμπλό είναι χρώματος Carmin Red.

Επίσης, σε μια προσπάθεια της γαλλικής φίρμας να κάνει το DS3 να δείχνει πιο πρακτικό και «γήινο», εμπλούτισε τον έξτρα εξοπλισμό του μοντέλου με ένα ειδικά σχεδιασμένο παιδικό κάθισμα τύπου μπάκετ και με κράνη στα χρώματα του μοντέλου.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube