Ανανέωση του FIAT Panda για το 2017

Ανανέωση του FIAT Panda για το 2017

Το μικρό FIAT αποκτά νέα στοιχεία εξοπλισμού, με μια μικρή ανανέωση που επηρεάζει τόσο το απλό Panda όσο και τις εκδόσεις 4x4 και Cross.

Οι μόνες εξωτερικές διαφορές του FIAT Panda MY2017 σε σχέση με το υπάρχον Panda είναι τα δύο νέα διαθέσιμα χρώματα (Amore Red και Colosseo Gray) και οι νέες ζάντες 15’’.

Πιο σημαντικές είναι οι αλλαγές στο εσωτερικό. Μπαίνοντας στο ανανεωμένο FIAT Panda θα παρατηρήσεις το διαφοροποιημένο τιμόνι, τις νέες ταπετσαρίες στα καθίσματα που διαφοροποιούνται αναλόγως έκδοσης, και την καινούργια γραμματοσειρά στον πίνακα οργάνων. Ακόμη, το Panda θα εφοδιάζεται πλέον με το σύστημα πολυμέσων Uconnect, με οθόνη αφής 5’’, Bluetooth, θύρα USB, audio streaming, χειρισμό με φωνητικές εντολές κ.λπ. Η εφαρμογή Panda Uconnect, διαθέσιμη για συσκευές με Android ή iOS, επιτρέπει την εύκολη χρήση των λειτουργιών του smartphone στο αυτοκίνητο. Το Uconnect ανήκει στον βασικό εξοπλισμό των εκδόσεων Lounge, 4x4 και Cross.

Η γκάμα κινητήρων παραμένει αναλλοίωτη, με ισχύ από 65 έως 95 PS και τέσσερις διαφορετικές λύσεις για το καύσιμο που θα χρησιμοποιείται. Στη βάση της γκάμας παραμένει ο ατμοσφαιρικός βενζινοκινητήρας 1.2 69 PS, ο οποίος διατίθεται και σε έκδοση που καταναλώνει LPG. Ο λιλιπούτειος 0.9 TwinAir διατίθεται με 65, 85 ή 90 PS και σε έκδοση CNG με 80 PS, ενώ ο ντίζελ 1.3 MultiJet αποδίδει 95 PS.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Test drive: FIAT Panda Cross 1.3 MTJ

Η FIAT δέχεται ήδη παραγγελίες για τα ανανεωμένα FIAT Panda, Panda 4x4 και Panda Cross MY2017, με τις πρώτες παραδόσεις να πραγματοποιούνται αρκετά πριν το τέλος του τρέχοντος έτους.

[Πηγή: FIAT]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube