Ανανέωση και νέες εκδόσεις για το Audi Q3

Ανανέωση και νέες εκδόσεις για το Audi Q3

Το Audi Q3 φρεσκάρεται για το 2017, με μεγαλύτερη διαφοροποίηση στις εκδόσεις design και sport και τη νέα S line competition να προστίθεται στη γκάμα.

Η Audi δεν θέλει να αφήσει το Q3 να γεράσει. Γι’ αυτό, μετά τη μικρή ανανέωσή του 2014, το μεσαίο SUV θα συνεχίσει την εμπορική του πορεία και το 2017 με ένα ακόμα μικρότερο φρεσκάρισμα.

Μεγάλες αλλαγές σε πάνελ του αμαξώματος, φώτα κ.λπ. δεν υπάρχουν, αλλά στο ανανεωμένο Audi Q3 υπάρχει μεγαλύτερη διαφοροποίηση μεταξύ των εκδόσεων design και sport. Στο design, τμήματα των προφυλακτήρων είναι βαμμένα σε χρώμα Stone Gray, στο κάτω μέρος τους υπάρχουν ασημί ματ ποδιές, ενώ οι εμπρός αεραγωγοί έχουν ένα οριζόντιο χώρισμα. Το sport έχει νέο εμπρός προφυλακτήρα, με μεγαλύτερους αεραγωγούς.

Νέα προσθήκη στη γκάμα του Audi Q3 είναι η έκδοση S line competition. Αυτή χαρακτηρίζεται από ένα δυναμικό εμπρός σπόιλερ και μάσκα με πλέγμα σε σχήμα διαμαντιών σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα. Μαύρο είναι το φινίρισμα και στις επενδύσεις των φτερών, στις μπάρες οροφής, στην πίσω αεροτομή και στο κάτω μέρος του πίσω προφυλακτήρα. Η σπορ ανάρτηση S line ανήκει στον βασικό εξοπλισμό της έκδοσης, όπως και οι νέες ζάντες 19’’. Στο εσωτερικό, τη διαφορά κάνουν τα ημιδερμάτινα σπορ καθίσματα με ρυθμιζόμενη οσφυϊκή στήριξη, το flat-bottomed τιμόνι, η επένδυση piano black στο ταμπλό και τα διάσπαρτα λογότυπα S line.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Test drive: Audi RS Q3

Στο πεδίο των κινητήρων του Audi Q3 δεν υπάρχει καμία αλλαγή. Η γκάμα ξεκινάει με τον 1.4 TFSI CoD 150 PS και συνεχίζεται με τον 2.0 TFSI 220 PS και τον 2.0 TDI, σε εκδόσεις με 150 ή 184 PS. Η έκδοση S line competition προσφέρεται σε συνδυασμό με κάθε κινητήρα και σύστημα μετάδοσης. Η διάθεση του ανανεωμένου Audi Q3 στις ευρωπαϊκές αγορές θα ξεκινήσει πριν το τέλος του 2016, με την έκδοση S line competition να κοστίζει στη Γερμανία περίπου €3.000 παραπάνω από την αντίστοιχη βασική.

[Πηγή: Audi]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube