Ανανέωση για τη Mercedes-Benz S-Class [+video]

Ανανέωση για τη Mercedes-Benz S-Class [+video]

Η ανανέωση για τη ναυαρχίδα της Mercedes-Benz θα σημαίνει αναβαθμισμένο και ακόμα πιο προηγμένο εσωτερικό, μαζί με πολύ μικρές αισθητικές παρεμβάσεις στο αμάξωμα.

Από το 2013 που παρουσιάστηκε η τελευταία γενιά της κορυφαίας Mercedes-Benz, ο ανταγωνισμός έχει γίνει πολύ πιο σκληρός.

Ήρθε λοιπόν η ώρα της απάντησης για την εταιρεία, με τη μορφή ενός ανανεωμένου μοντέλου που είναι πολύ πιθανό να παρουσιαστεί στις αρχές του 2017.

Όπως φαίνεται και στο video, στο εξωτερικό οι αλλαγές θα είναι ελάχιστες –όπως άλλωστε συνηθίζει η εταιρεία στα facelift των μοντέλων της- και θα περιορίζονται σε προφυλακτήρες και φανάρια.

Σημαντικά περισσότερες θα είναι οι διαφοροποιήσεις στην καμπίνα και κυρίως στο ταμπλό. Οι οθόνες από τις οποίες αποτελείται ο πίνακας οργάνων θα είναι μεγαλύτερες, ενώ προφανώς θα υπάρχει και η τελευταία έκδοση του συστήματος infotainment, Comand. Επιπρόσθετα θα έχει και ένα νέο χειριστήριο στην κεντρική του κονσόλα, ενώ δεν είναι ακόμα βέβαιο το εάν θα δούμε και χειρισμό με νεύματα, όπως στη Σειρά 7 της BMW.

Στον τομέα των κινητήρων δεν αναμένεται να υπάρξει κάποια ουσιαστική αλλαγή, χωρίς πάντως να αποκλείονται μερικές μικροβελτιώσεις για καλύτερες εργοστασιακές μετρήσεις κατανάλωσης και εκπομπών ρύπων.

Διαβάστε ακόμα Οδηγούμε τη Mercedes-Benz S-Class.

[Πηγή: Autocar.co.uk & Motor1]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube