Ανανέωση για την Bentley Continental

Ανανέωση για την Bentley Continental

Πινελιές φρεσκαρίσματος της εμφάνισης, βελτιωμένοι κινητήρες και περισσότερη πολυτέλεια συνθέτουν την ανανέωση της γκάμας της Bentley Continental.

Διακριτικές αλλαγές και βελτιώσεις σε κάθε τομέα δέχθηκε η κουπέ Bentley Continental GT, η ανοιχτή Continental GT Convertible και η τετράθυρη Continental Flying Spur με σκοπό να γίνουν «πιο στιλάτες, πιο αποδοτικές και πιο εύχρηστες στην καθημερινή χρήση», σύμφωνα με την εταιρία.

Ο νέος εμπρός προφυλακτήρας και τα πιο τονισμένα φτερά δίνουν επιπλέον δυναμισμό στο εμπρός μέρος της Bentley Continental GT. Μάλιστα πίσω από τους τροχούς υπάρχουν αεραγωγοί για την εξαγωγή ζεστού αέρα οι οποίοι σχηματίζουν ένα μεταλλικό «Β». Στο πίσω μέρος υπάρχει μια πολύ διακριτική αεροτομή, ενώ ο προφυλακτήρας είναι φαρδύτερος στο κάτω μέρος του. Στις εκδόσεις V8 S και GT Speed υπάρχει και αεροδυναμικός διαχύτης. Αυτές φοράνε νέες 5άκτινες ζάντες 21”, αντί των 6άκτινων 20” των συμβατικών Continental.

Στο εσωτερικό τη διαφορά κάνουν οι νέες επενδύσεις στα καθίσματα, το νέο τιμόνι, τα μεγαλύτερα μεταλλικά paddles για τις αλλαγές ταχυτήτων, και ο κρυφός φωτισμός με LED. Οι Continental GT V8 και V8 S προσφέρουν αυξημένη πρακτικότητα με έναν νέο αποθηκευτικό χώρο ανάμεσα στα πίσω καθίσματα που διαθέτει και υποδοχές για τη φόρτιση ηλεκτρονικών συσκευών. Άλλωστε οι ανανεωμένες Continental έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν ένα WiFi hotspot, δίνοντας πρόσβαση στο internet σε κάθε ασύρματη συσκευή στο αυτοκίνητο.

Στις ακριβότερες GT W12 και GT Speed τα καθίσματα είναι ντυμένα με το ακριβότερο δέρμα που χρησιμοποιείται σε ολόκληρη την αυτοκινητοβιομηχανία, το οποίο διατίθεται και σε δύο νέα χρώματα. Ο θηριώδης 6λιτρος W12 έχει δεχθεί επεμβάσεις που τον δυνάμωσαν και τον έκαναν πιο οικονομικό. Πλέον αποδίδει 590 PS αντί για 575 και 73,4 kgm αντί για 71,4, ενώ ταυτόχρονα εκπέμπει 329 g CO2/km, αντί για 338.

Η τετράπορτη Bentley Continental Flying Spur έχει κι αυτή νέο τιμόνι, ανασχεδιασμένο πίνακα οργάνων και δυνατότητα δημιουργίας WiFi hotspot, και φοράει νέες ζάντες 20” στις εκδόσεις V8 και W12 και 21” στην κορυφαία Flying Spur W12 Mulliner. Ο W12 απέκτησε και σε αυτή λειτουργία απενεργοποίησης κυλίνδρων, οπότε πλέον εκπέμπει 333 g CO2/km.

[Πηγή: Bentley]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube