Ανανέωση για το Subaru BRZ

Ανανέωση για το Subaru BRZ

Το σπορ κουπέ της Subaru δέχεται μικρής έκτασης ρετουσάρισμα και αποκτά συλλεκτική έκδοση.

Μετά την ανανέωση του αδελφού μοντέλου Toyota GT86, σειρά είχε και η Subaru να παρουσιάσει την ανανεωμένη έκδοση του δικού της BRZ.

Το ανανεωμένο Subaru BRZ θα ξεκινήσει την εμπορική καριέρα του το καλοκαίρι και η κυριότερη αλλαγή εντοπίζεται στα νέα αμορτισέρ που προσφέρουν, σύμφωνα με την Subaru, καλύτερη λειτουργία και εξασφαλίζουν καλύτερη απόσβεση και έλεγχο της πρόσφυσης, για μια πιο ευχάριστη εμπειρία οδήγησης.

Στο εσωτερικό, η διαφορά εντοπίζεται στην νέα διακοσμητική φάσα του ταμπλό από ανθρακονήματα, ενώ στο εξωτερικό συναντάμε νέα κεραία σε σχήμα πτερυγίου καρχαρία, μεγαλύτερες απολήξεις στην εξάτμιση και δύο νέα χρώματα (λευκή πέρλα και ασημί μεταλλικό).

Τα νέα όμως δεν σταματούν εδώ, καθώς η Subaru ανακοίνωσε ότι θα υπάρξει και συλλεκτική έκδοση Series.Blue. Αυτή θα προσφέρεται μόνο σε λευκή ή WR Blue πέρλα και θα ξεχωρίζει από το αεροδυναμικό κιτ που αυξάνει την κάθετη δύναμη στον εμπρός άξονα και βελτιώνει τον αεροδυναμικό συντελεστή (Cd) από το 0.28 στο 0.27. Ακόμα, οι ζάντες είναι μαύρες 17” της STi και οι δαγκάνες των φρένων κόκκινες.

Συνδυάζεται μόνο με χειροκίνητο κιβώτιο και στο εσωτερικό διαθέτει επενδύσεις σε συνδυασμό δέρματος και alcantara χρώματος μαύρου και μπλε. Επιπλέον, το τιμόνι διαθέτει και αυτό δερμάτινη επένδυση στον ίδιο συνδυασμό χρωμάτων, ενώ στα πάνελ των θυρών, τον επιλογέα ταχυτήτων, το χειρόφρενο και τα πατάκια συναντάμε μπλε ραφές. Τέλος, το κουμπί εκκίνησης του κινητήρα αποτελεί μέρος των αξεσουάρ της STi και ανήκει στον στάνταρ εξοπλισμό της συλλεκτικής αυτής έκδοσης.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube