Ανανέωση για το Kia Carens

Ανανέωση για το Kia Carens

Η Kia χαρίζει μια δεύτερη νιότη στην τρίτη γενιά του πολυμορφικού της.

Τρία χρόνια πέρασαν από την πρώτη ημέρα που πάτησε τους τροχούς της στο δρόμο η τρίτη γενιά του Carens, και η Kia παρουσίασε σήμερα την ανανεωμένη εκδοχή του.

Πιο αναλυτικά, το ανανεωμένο πολυμορφικό της Kia διαθέτει ανασχεδιασμένου προφυλακτήρες και φώτα, καθώς πιο τονισμένη την χαρακτηριστική μάσκα «μύτη της τίγρης». Επιπλέον, η χρωματική παλέτα έχει εμπλουτιστεί με ένα νέο χρώμα, Mysterious Blue, και οι τροχοί που κυμαίνονται από 16 έως 18 ίντσες απέκτησαν νέο σχέδιο.

Στο εσωτερικό που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι επτά, η Kia χρησιμοποίησε νέες ταπετσαρίες και νέες διακοσμητικές φάσες με στόχο την πιο σύγχρονη και ακριβή εικόνα του μοντέλου. Ακόμα, το σύστημα πλοήγησης και πολυμέσων είναι νέο και συνδυάζεται με έγχρωμη οθόνη αφής 7 ή 8 ιντσών και κάμερα οπισθοπορείας, ενώ το ηχοσύστημα μπορεί να είναι της JBL με εφτά ηχεία και εξωτερικό ενισχυτή.

Στα μηχανικά μέρη, τα νέα έρχονται από το πακέτο ECO του τουρμποντίζελ των 1,7 λίτρων, που περιλαμβάνει σύστημα stop/start, ελαστικά χαμηλής αντίστασης κύλισης της Michelin και επανακλιμακωμένο κιβώτιο έξι σχέσεων, με αποτέλεσμα να εκπέμπει 109 gr/km CO2.

Οι πωλήσεις του ανανεωμένου Kia Carens θα ξεκινήσουν στην ευρωπαική αγορά μέσα στο 2016, ενώ δεν αποκλείεται να το δούμε και στο περίπτερο της φίρμας στην Έκθεση του Παρισιού.

[Πηγή: Kia]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube