Ανανέωση για το Citroën C-Elysée [video]

Ανανέωση για το Citroën C-Elysée [video]

Το μικρό σεντάν της Citroën φρεσκάρεται εμφανισιακά και αποκτά νέα στοιχεία εξοπλισμού, όπως το σύστημα πλοήγησης με οθόνη 7’’.

Το 2017 θα βρει το Citroën C-Elysée διαφοροποιημένο, με μικρές επεμβάσεις μέσα και έξω που το ανανεώνουν και το κάνουν να δείχνει πιο upmarket.

Συγκεκριμένα, το δίδυμο αδερφάκι του Peugeot 301 απέκτησε στο εμπρός μέρος του νέα μάσκα και πιο πλατιά φανάρια, ενώ στον προφυλακτήρα υπάρχουν πλέον φώτα ημέρας LED και προβολείς ομίχλης σε μαύρο φόντο με χρωμιωμένο πλαίσιο.

Στο πίσω μέρος η μόνη αλλαγή είναι τα φώτα, τα οποία είναι πλέον κόκκινα σε μεγαλύτερη επιφάνεια από πριν και έχουν σχεδίαση 3D. Υπάρχουν νέες ζάντες 16’’ και δύο καινούργια χρώματα προστέθηκαν στην παλέτα του μοντέλου, τα Lazuli Blue και Steel Grey, που αντικαθιστούν τα Télès Blue και Aluminium Grey, αντίστοιχα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Οδηγούμε το νέο Citroen C3

Στο εσωτερικό, τη διαφορά κάνει κυρίως το σύστημα Citroën Connect Radio ή Connect Nav, με οθόνη αφής 7’’, φωνητικές εντολές, πλήρη συνδεσιμότητα με έξυπνες συσκευές μέσω Android Auto και Apple CarPlay, σύστημα πλοήγησης με χάρτες 3D και ενημέρωση για την κίνηση και τις εναλλακτικές διαδρομές από την TomTom. Καμία διαφοροποίηση δεν υπάρχει στους διαθέσιμους χώρους της καμπίνας, ούτε και στον τεράστιο χώρο αποσκευών, που φτάνει τα 506 lt.

Η γκάμα των κινητήρων δεν έχει αλλάξει. Το Citroën C-Elysée θα συνεχίσει να διατίθεται σε δύο εκδόσεις βενζίνης 1.2 PureTech 82 και 1.6 VTi 115, με τη δεύτερη να διατίθεται και με αυτόματο κιβώτιο ΕΑΤ6, και σε δύο ντίζελ: 1.6 HDi 92 και BlueHDi 100. Τα αυτοκίνητα που θα πωλούνται στην Ευρώπη κατασκευάζονται στην Ισπανία, ενώ μια μονάδα παραγωγής υπάρχει και στην Κίνα, για να καλύψει τις ανάγκες της ασιατικής αγοράς.

[Πηγή: Citroen]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube