Alfa Romeo: Μικρές αλλαγές και νέο μοτέρ για την Giulietta

Alfa Romeo: Μικρές αλλαγές και νέο μοτέρ για την Giulietta

Η Alfa Romeo Giulietta που θα δούμε στην Έκθεση Φρανκφούρτης αλλαγές αισθητικής φύσης αλλά και έναν νέο 2λιτρο κινητήρα JTDM 2.

Η Alfa Romeo Giulietta θα υποδεχτεί το 2014 με μικρές αλλαγές στην εμφάνισή της μέσα-έξω και νέα χρώματα αλλά και την προσθήκη ενός νέου 2λιτρου κινητήρα ντίζελ150 ίππων στην γκάμα.

Δεν πρόκειται για κάποιο εκτενές facelift που θα αλλάξει την εικόνα της σημαντικά, όμως η Alfa Romeo Giulietta του 2014 θα έχει διαφοροποιημένη εμπρός μάσκα, προβολείς ομίχλης σε χρωμιωμένο πλαίσιο, ζάντες νέας σχεδίασης και τρία νέα χρώματα: Bronze, Anodizzato Blue και Moonlight Pearl.



Στο εσωτερικό της ανανεωμένης Alfa Romeo Giulietta τη διαφορά θα κάνει το νέο τιμόνι, οι διαφορετικές επενδύσεις για ταμπλό, πόρτες και τα καθίσματα, αλλά και το σύστημα πλοήγησης και πολυμέσων Uconnect με οθόνη 5” ή 6,5”. Ταυτόχρονα οι θύρες USB και AUX μεταφέρονται στην κονσόλα, δίπλα στον διακόπτη του D.N.A.



Η γκάμα των διαθέσιμων κινητήρων θα διευρυνθεί με την προσθήκη ενός νέου δίλιτρου JTDM 2 που αποδίδει 150 PS και 38,7 kgm. Η Alfa Romeo δεν έχει ανακοινώσει νούμερα επιδόσεων ή κατανάλωσης, όμως αναμένεται το νέο σύνολο να είναι πιο «πράσινο» από το υπάρχον 2.0 JTDM 2 170 ίππων, με το οποίο η Giulietta καταναλώνει 4,7 lt/100 km και εκπέμπει 124 gr CO2/km.

[Πηγή: Alfa Romeo]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube