Αέρας ανανέωσης για το Lexus CT 200h [video]

Αέρας ανανέωσης για το Lexus CT 200h [video]

Το ανανεωμένο Lexus CT 200h υπόσχεται περισσότερη άνεση και καλύτερη ποιότητα λειτουργίας.

Η Lexus παρουσίασε την ανανεωμένη έκδοση του CT 200h στην έκθεση αυτοκίνητου του Guangzhou στην Κίνα.

Οι μεγαλύτερες αισθητικές διαφορές εντοπίζονται στο εμπρός μέρος του CT 200h, μιας και υιοθετεί την νέα εταιρική μάσκα και φέρει επανασχεδιαμένο προφυλακτήρα. Πίσω, συναντάμε νέο προφυλακτήρα, ενώ η κεραία μοιάζει πλέον με πτερύγιο καρχαρία. Ακόμα, τα σχέδια στις ζάντες αλουμινίου είναι καινούρια και οι διαστάσεις στους τροχούς κυμαίνονται από 15 έως 17”.

Στο εσωτερικό, συναντάμε νέο τιμόνι διαμέτρου 370 mm από το νέο IS, νέο πίνακα οργάνων με ψηφιακή οθόνη πληροφοριών 4,2”, σύστημα πολυμέσων με λεπτότερη οθόνη και νέο εύχρηστο χειριστήριο, αποδοτικότερα ηχεία και νέες επενδύσεις στις ταπετσαρίες.

Πέρα όμως από τις αισθητικές αλλαγές, το ανανεωμένο Lexus CT 200h διαθέτει βελτιωμένη ακαμψία και αλλαγές στην ρύθμιση της ανάρτησης μαζί με νέα πίσω αντιστρεπτική ράβδο. Ακόμα, η ηχομόνωση της καμπίνας έχει ενισχυθεί και το CVT κιβώτιο ταχυτήτων έχει δεχθεί αλλαγές για ακόμα καλύτερη λειτουργία.

Ο θερμικός κινητήρας των 1,8 λίτρων και το υβριδικό σύστημα έχουν δεχθεί αλλαγές, όχι ως προς την απόδοση, αλλά ως προς την ποιότητα λειτουργίας και την οικονομία καυσίμου. Πλέον, το υβριδικό πολυτελές μικρό οικογενειακό της Lexus καταφέρνει να είναι πιο φιλικό στο περιβάλλον, καθώς οι αλλαγές μείωσαν τις εκπομπές CO2. Πιο συγκεκριμένα, σε περίπτωση που το CT 200h είναι εφοδιασμένο με τους βασικούς τροχούς των 15” εκπέμπει 82 gr/km CO2, ενώ σε περίπτωση που είναι εφοδιασμένο με τροχούς 16” εκπέμπει 88 gr/km CO2.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube