Το «What Car?» βραβεύει το Nissan LEAF ως το καλύτερο ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Το «What Car?» βραβεύει το Nissan LEAF ως το καλύτερο ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Από τον Μάιο θα ξεκινήσει η διάθεση του αυτοκινήτου και στην Ελλάδα.

To “What Car?” είναι ένα από τα πιο αναγνωρισμένα και έγκριτα περιοδικά αυτοκινήτου στην Ευρώπη. Πρόκειται για το απόλυτο περιοδικό-οδηγό αγοράς στο  Ηνωμένο Βασίλειο, το οποίο εμπιστεύονται χιλιάδες αναγνώστες προκειμένου να επιλέξουν το αυτοκίνητο που θέλουν  να αγοράσουν.

Η αγορά των EV στο Ηνωμένο Βασίλειο αυξάνεται συνεχώς και σήμερα αντιπροσωπεύει το ένα πέμπτο περίπου των πωλήσεων του LEAF στην Ευρώπη. Πρόσφατα η Nissan αποκάλυψε  ότι μόλις τρεις μήνες από το λανσάρισμα του νέου LEAF, έχει ήδη λάβει πάνω από 12.000 παραγγελίες . Αυτό σημαίνει μια πώληση κάθε 12 λεπτά στην Ευρώπη.

Ο Steve Huntingford, Εκδότης του “What Car?” τόνισε πως η αγορά ηλεκτρικών αυτοκινήτων δεν ήταν ποτέ πιο ανταγωνιστική. Ωστόσο το  LEAF έβγαλε εκτός διαδικασίας όλους τους αντιπάλους του. Συνδυάζει εξαιρετική απόδοση με πλούσιο βασικό εξοπλισμό και χαμηλό κόστος λειτουργίας. Ακόμα και σε  χειμερινό κλίμα, η πραγματική του αυτονομία είναι καλή.

Το νέο LEAF έρχεται με σημαντικές αναβαθμίσεις  σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο με νέο, δυναμικό στιλ, προηγμένες τεχνολογίες και σύστημα μετάδοσης κίνησης υψηλότερης απόδοσης, το οποίο έχει αυξήσει σημαντικά, τόσο την αυτονομία όσο και την ισχύ.

Το  LEAF του 2018 είναι επίσης το πρώτο μοντέλο της Nissan στην Ευρώπη που διαθέτει την αυτόνομη τεχνολογία ProPILOT  καθώς και το e-Pedal, το οποίο επιτρέπει στους οδηγούς να ξεκινούν, να επιταχύνουν, να επιβραδύνουν και να σταματούν,  απλά αυξάνοντας ή μειώνοντας την πίεση που ασκείται στο γκάζι.

Το νέο Nissan LEAF, θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα τον ερχόμενο Μάιο.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube