Βρήκε την Corvette που της έκλεψαν το… 1976

Βρήκε την Corvette που της έκλεψαν το… 1976

Επεστράφη στην ιδιοκτήτριά της Corvette C2 που είχε κλαπεί 40 χρόνια πριν. Την αποχωρίστηκε μετά από 20 χρόνια οικογένεια που την είχε αποκτήσει νόμιμα.

Το 1976 εκλάπη η Corvette C2 της Modesto Fleming, μιας γυναίκας που ζούσε στo Anaheim της California. Η αστυνομία τότε δεν μπόρεσε να βρει τα ίχνη του αυτοκινήτου. Η γυναίκα δέχτηκε ότι το αγαπημένο της αυτοκίνητο είχε χαθεί για πάντα.

Μέχρι τον Οκτώβριο. Αλλά με λίγη τύχη και χάρη σε έναν έξυπνο και σκληρά εργαζόμενο αξιωματικό της αστυνομίας, η υπόθεση είχε ευτυχή κατάληξη. Νωρίτερα φέτος μια Corvette Stingray του ’64 παρουσιάστηκε σε μία έκθεση. Τότε κάποιος παρατήρησε ότι ο αριθμός πλαισίου που έφερε το αυτοκίνητο δεν αντιστοιχούσε σε Corvette. Και ψάχνοντας αποκαλύφθηκε ότι ανήκε σε μια Chevrolet Impala του ’64. Έτσι η αστυνομία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το αυτοκίνητο ήταν κλεμμένο, διασταυρώνοντας τα στοιχεία στο εθνικό σύστημα ασφάλισης. Ο σωστός αριθμός πλαισίου αντιστοιχούσε σε ένα αυτοκίνητο κλεμμένο από το Anaheim τον Σεπτέμβριο του 1976.



Ειδοποιήθηκαν οι Αρχές του Anaheim και βρήκαν το θύμα, η οποία πλέον ζει στην Arizona. Ο άνδρας που πήγε το αυτοκίνητο στην έκθεση από την οποία ξεκίνησε η διαλεύκανση της υπόθεσης είχε αποκτήσει το αυτοκίνητο νόμιμα. Και το φρόντιζε τα τελευταία 20 χρόνια. Συγκεκριμένα του το είχε κάνει δώρο η γυναίκα του, η οποία το είχε αγοράσει από έναν ντίλερ.

Έτσι, η ιστορία έχει την καλή πλευρά της, αφού η αρχική ιδιοκτήτρια βρήκε το χαμένο της αυτοκίνητο μετά από 40 χρόνια. Αλλά υπάρχει και η κακή, αφού μια οικογένεια που λάτρευε το αυτοκίνητο και το είχε αποκτήσει νόμιμα και το συντηρούσε για 20 χρόνια, το αποχωρίστηκε παρά την θέλησή της.  

Πηγή R&T

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube