Τρομακτικό δυστύχημα στη ρωσική περιφέρεια [video]

Τρομακτικό δυστύχημα στη ρωσική περιφέρεια [video]

Πρέπει να αισθάνεσαι πολύ τυχερός για να ταξιδεύεις με αυτοκίνητο στη ρωσική περιφέρεια, σύμφωνα με ό,τι έχουμε δει κατά καιρούς σε video.

Το τρομαχτικό δυστύχημα του οποίου μπορείτε να δείτε video και φωτογραφίες συνέβη στην επαρχία Chelyabinskaya, στα νότια Ουράλια, κοντά στα σύνορα με το Καζακστάν. Μια επαρχία ιδιαίτερα βεβαρημένη με ανάλογα περιστατικά, όπως έχουμε ξαναδεί.

Ο πρόξενος του δυστυχήματος ήταν το δεύτερο άσπρο αυτοκίνητο που βλέπετε να βγαίνει στην αντίθετη λωρίδα για να προσπεράσει την κοντινή μας νταλίκα.

Προσπαθώντας να επιστρέψει στη λωρίδα του ύστερα από μια μακριά και χρονοβόρα προσπέραση και βλέποντας το αντιθέτως ερχόμενο φορτηγό ΜΑΝ, κάτι πάει στραβά. Είτε από απώλεια του ελέγχου λόγω βίαιης επαναφοράς σε συνδυασμό με τη μεγάλη ταχύτητα είτε διότι υπήρχε άλλο αυτοκίνητο που τον εμπόδιζε να επανέλθει, πετάχτηκε και πάλι στο αντίθετο ρεύμα συγκρουόμενος με το MAN.

Ο οδηγός του βαριού φορτηγό αφού ξήλωσε δεκάδες μέτρα μπαριέρας, στην προσπάθειά του να κρατήσει το MAN στο δρόμο, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με τρία ακόμη αυτοκίνητα, μεταξύ αυτών και ένα φορτηγό Scania. Πρόκειται για σκηνές που δεν καταγράφηκαν σε video, αλλά από τις φωτογραφίες μπορεί κάποιος να καταλάβει τη σφοδρότητα της σύγκρουσης. 

Σύμφωνα με τις αναφορές των ρωσικών μέσων, ο οδηγός και ο συνοδηγός του αυτοκινήτου που προκάλεσε το συμβάν σκοτώθηκαν επί τόπου. Ο οδηγός του φορτηγού ΜΑΝ τραυματίστηκε σοβαρά στη σύγκρουση με το Scania και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube