Τρίχρονο παιδί τρακάρει με ένα Jeep το σπίτι του

Τρίχρονο παιδί τρακάρει με ένα Jeep το σπίτι του

Ένα ατρόμητο αγοράκι τριών χρονών κατάφερε να ρίξει το Jeep Wrangler της οικογένειας στον τοίχο του σπιτιού του, στο Oregon των Η.Π.Α.

Τα περισσότερα παιδιά κάνουν σκανταλιές καθημερινά, κάποιες όμως έχουν σοβαρότερες συνέπειες από άλλες. Όπως η πρόσφατη περιπλάνηση του... 10χρονου νάνου από τη Νορβηγία, έτσι κι αυτή η σύντομη βόλτα ενός 3χρονου με το Wrangler της οικογένειας είχε άδοξο τέλος.

Ο μικρός ήταν υπό την επίβλεψη της μητέρας του η οποία όμως μάλλον αποκοιμήθηκε, αφήνοντας ελεύθερο το πεδίο για τα σχέδια του γιου της. Το 3χρονο αγοράκι πήρε τα κλειδιά του Jeep Wrangler της οικογένειας, μπήκε μέσα και κατάφερε να απεμπλέξει από το κιβώτιο την ταχύτητα με την οποία το είχαν παρκάρει. Έτσι το μαύρο Wrangler ακολούθησε την κλίση του δρόμου και κατέληξε πάνω στον ξύλινο τοίχο του σπιτιού.



Περαστικός που είδε το συμβάν τηλεφώνησε αμέσως στο «911» και ο αστυνομικός που έφτασε λίγο αργότερα στο σπίτι βρήκε τον μικρό στο σαλόνι, να βλέπει αμέριμνος κινούμενα σχέδια σα να μην έχει συμβεί τίποτα. «Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε στους γονείς ότι τα παιδιά είναι πολύ αποτελεσματικά στο να βρίσκουν τρόπους να μπουν σε μπελάδες, και θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί», δήλωσε ο αστυνομικός Kevin Taggart που επιλήφθηκε του συμβάντος.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Τρίτη στο Myrtle Creek του Oregon. Ελπίζουμε οι γονείς να έμαθαν ότι πρέπει να κρύβουν καλύτερα τα κλειδιά του αυτοκινήτου, ή τουλάχιστον να τραβάνε το χειρόφρενο.



[Πηγή: CNN]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube