Τρελή νταλίκα χτυπάει σχολικό [videos]

Τρελή νταλίκα χτυπάει σχολικό [videos]

Ανυπόμονος και απρόσεκτος ο νταλικέρης, αλλά ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανένα από τα παιδάκια.

Άγιο είχαν η οδηγός του σχολικού και τα παιδάκια που μετέφερε, αφού δεν τραυματίστηκαν όταν έπεσε πάνω τους μια θηριώδης νταλίκα Mack, σε διασταύρωση στη Florida.

Χάρη στις dash-cams, εμείς και η αστυνομία έχουμε πλάνα του ατυχήματος από δύο γωνίες: από την καμπίνα ενός άλλου φορτηγού που περίμενε να στρίψει και από το εσωτερικό του σχολικού, όπου μπορούμε να δούμε τη δύναμη του χτυπήματος και την προσπάθεια της οδηγού να σταματήσει μετά τη σύγκρουση.

Η αστυνομία διώκει τον νταλικέρη για παραβίαση προτεραιότητας. Και η παραβίαση είναι ακόμα πιο εξόφθαλμη αφού ο νταλικέρης δεν περίμενε τη σειρά του για να στρίψει, αλλά γκάζωσε, παρέκαμψε το αυτοκίνητο που περίμενε μπροστά του κι έπεσε αφρενάριστος πάνω στο σχολικό που πήγαινε κανονικά σε δρόμο με προτεραιότητα,

Μέσα στο σχολικό ήταν πέντε μαθητές, αλλά ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε. Η γυναίκα που φεύγει από το κάθισμά της με το χτύπημα είναι η συνοδός, που μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα.

Το πώς δεν είδε ο νταλικέρης το σχολικό που ερχόταν, και πήγε να διασχίσει τη λεωφόρο, είναι ανεξήγητο. Ίσως να κοίταξε πίσω ή στον καθρέφτη για να δει τι έκανε το αυτοκίνητο που μόλις είχε προσπεράσει.


Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube