Τράκες και στούκες με BMW X6 [video]

Τράκες και στούκες με BMW X6 [video]

Όσοι αντιπαθούν την X6 και αυτούς που συνήθως την οδηγούν, θα νιώσουν μια ένοχη κρυφή χαρά βλέποντας αυτό το video.

Το μεγάλο crossover coupe της BMW δεν είναι το πιο διακριτικό αυτοκίνητο στον κόσμο και κάποιοι από τους ιδιοκτήτες του είναι μάλλον προκλητικοί.

Ακόμη περισσότερο στη Ρωσία, όπου η Χ6 αποτελεί σύμβολο κοινωνικού status και επιδεικνύει πλούτο που δεν έχει πάντοτε επιτευχθεί με καθαρό τρόπο. Προσθέστε σε αυτό και το ρωσικό επίπεδο οδήγησης και κοινωνικής συμπεριφοράς, και θα έχετε τη συνταγή για θεαματικές τράκες και στούκες. 

Στα πλάνα από dashcam που θα δείτε παρακάτω, οι οδηγοί της Χ6 δεν είναι πάντα οι φταίχτες, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις είναι, πράγμα που καθρεφτίζει και τον αλαζονικό τρόπο που οδηγούν. Είναι και κάποιοι που δείχνουν εντελώς άσχετοι ή εντελώς αφηρημένοι για να οδηγούν ένα δυνατό και βαρύ αυτοκίνητο, όπως αυτός που δεν φρενάρει καθόλου σε μια διασταύρωση, πέφτοντας με όλη του τη φόρα πάνω στα αυτοκίνητα που περιμένουν να τη διασχίσουν.

Ο άλλος πάντως, που είχε τη φαεινή ιδέα να τρέξει με το SUV των 2,2 τόνων σε ράλι, δεν παίρνει τουλάχιστον άλλους στο λαιμό του όταν βγαίνει θεαματικά από το δρόμο.

Το γενικό συμπέρασμα από αυτό το video της AvtoCrashTV είναι: Αποφύγετε να οδηγείτε στη Ρωσία – και αν το κάνετε, προσέχετε ιδιαίτερα τις Χ6…

[Πηγή: AvtoCrashTV]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube