Το Toyota Yaris Hybrid κάνει την Πράγα ένα απέραντο jukebox [video]

Το Toyota Yaris Hybrid κάνει την Πράγα ένα απέραντο jukebox [video]

Με αυτή τη διαφήμιση η Toyota θέλει να μας υπενθυμίσει πόσο ωραία μπορεί να είναι η οδήγηση στην πόλη συντροφιά με αγαπημένα τραγούδια.

Ξεχάστε το άγχος της καθημερινότητας και την ταλαιπωρία λόγω κυκλοφοριακού στις μεγάλες πόλεις. Για την Toyota μια βόλτα σε αστικό περιβάλλον είναι ευτυχία, αρκεί να συνοδεύεται από την κατάλληλη μουσική.

Για αυτό το διαφημιστικό σποτ του νέου Yaris Hybrid η Toyota μπήκε στον κόπο να αλλάξει τις ονομασίες των δρόμων του ιστορικού κέντρου της Πράγας με τίτλους τραγουδιών. Το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου συνδέθηκε με το σύστημα πλοήγησης κι έτσι ταυτόχρονα με την είσοδο του Yaris σε κάποιο δρόμο έπαιζε το αντίστοιχο τραγούδι από την playlist.

Υποτίθεται μάλιστα ότι η Toyota επέλεξε τα άτομα που συμμετέχουν στο video τυχαία, ανάμεσα στους χιλιάδες ανθρώπους που περνούσαν εκείνη τη μέρα από τη Γέφυρα του Καρόλου. Αν και το εξαιρετικό τους παίξιμο, αλλά και το γεγονός ότι τριγυρνάνε υποτίθεται ελεύθερα στην Πράγα με ένα αυτοκίνητο που δεν έχει ούτε καν πινακίδες κυκλοφορίας, αποτελούν καλές ενδείξεις ότι το εγχείρημα δεν ήταν και τόσο αυθόρμητο.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube