Toyota GT86: Το μήλο δεν πέφτει πάντα κάτω από τη μηλιά [video]

Toyota GT86: Το μήλο δεν πέφτει πάντα κάτω από τη μηλιά [video]

Ο Callum Blundell δέχεται μάθημα οδήγησης από τον πατέρα του πρώην πιλότο F1, Mark Blundell.

Εάν έχετε κάνει μαθήματα οδήγησης με τους γονείς σας τότε θα γνωρίζετε πόσο αγχωτική διαδικασία είναι για εσάς και για τον γονιό. Εάν μάλιστα ο πατέρας σας είναι πρώην πιλότος F1 και οδηγός Le Man, η πίεση είναι σίγουρα μεγαλύτερη.

Ο 20χρονος Callum, γιος του Mark Blundell, αφού πέρασε με επιτυχία τις εξετάσεις για το δίπλωμα οδήγησης απέκτησε μια καινούρια Toyota GT86. Ο πατέρας του όμως γνωρίζοντας ότι δεν έχει ιδιαίτερες οδηγικές γνώσεις, τον πήρε και πήγαν στην πίστα του Silvestone που η Toyota διατηρεί στόλο με GT86 για μαθήματα αγωνιστικής οδήγησης.

Ήταν η πρώτη φορά που μπήκε ο Callum σε πίστα και όπως είναι ευκόλως κατανοητό, έπρεπε ο πατέρας του να του δείξει που είναι η αγωνιστική γραμμή, που πρέπει να φρενάρει και πιο είναι το apex της στροφής για να μπορεί να οδηγεί αποτελεσματικά σε μια πίστα.

Όπως θα δείτε όμως και στο βίντεο, δεν άντεξε και πολύ το μάθημα και ζήτησε να μπουν στα pits και να αλλάξουν θέσεις για να του δείξει από πρώτο χέρι πως οδηγούν στην πίστα και φυσικά να το ευχαριστηθεί. Γιατί πρώτα φεύγει η ψυχή και μετά το "χούι".

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube