Του παρέδωσαν καινούργιο Golf με διαφορετικά εμπρός καθίσματα!

Του παρέδωσαν καινούργιο Golf με διαφορετικά εμπρός καθίσματα!

Παρήγγειλε ένα καινούργιο Volkswagen Golf GTE και… έκπληξη. Του το παρέδωσαν με διαφορετική ταπετσαρία στο κάθισμα του οδηγού και του συνοδηγού!

Διχρωμία στο αμάξωμα, αυτοκόλλητα, διακοσμητικές ενθέσεις και ένα σωρό ακόμη πράγματα… Η εξατομίκευση είναι στη μόδα και πολυσχιδής.

Από την άλλη, με τις δυνατότητές της σχετικά περιορισμένες για τα μοντέλα μαζικής «κατανάλωσης», το να εξατομικεύσεις το δικό σου με πολλά «τικ» στη φόρμα παραγγελίας και να ξεχωρίσεις από το συρμό ήταν μέχρι σήμερα ελάχιστα πιθανό.

Αλλά μέχρι σήμερα! Διότι αυτός ο Γάλλος αγοραστής από την Angoulême παρέλαβε ένα Golf GTE μοναδικό στο είδος του. Εκτός και αν η Volkswagen πάσχει από αρρυθμία στις γραμμές παραγωγής της.

Ο François λοιπόν, όπως λένε το φίλο μας, παρήγγειλε τον περασμένο Ιούνιο ένα Golf GTE, το επαναφορτιζόμενο υβριδικό Golf, δηλαδή. Το αυτοκίνητο έφτασε στον ντίλερ στο τέλος Σεπτεμβρίου, αλλά έκρυβε και μια μεγάλη έκπληξη: Κάθε ένα από τα εμπρός καθίσματα ήταν ντυμένο με διαφορετική ταπετσαρία.

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, το κάθισμα του οδηγού δεν διαθέτει το παραδοσιακό καρό μοτίβο που βλέπουμε να υπάρχει σε αυτό του συνοδηγού. Εκτός από το γεγονός ότι η αντιπροσωπεία δεν ήταν σε θέση -και δεν βιαζόταν- να διορθώσει άμεσα το εξόφθαλμο ελάττωμα καθώς δεν το εμπόδιζε να το κυκλοφορήσει, ο ιδιοκτήτης προτίμησε να το κρατήσει στο γκαράζ. Βλέπετε, περίμενε να παραλάβει το «σωστό τόπι ύφασμα» για να σουλουπώσει το σαλόνι του.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το λάθος έγινε στη γραμμή συναρμολόγησης. Μπορεί να συμβεί σε οποιαδήποτε γραμμή, οποιασδήποτε εταιρείας. Αλλά φαίνεται πολύ περίεργο να βλέπεις ένα αυτοκίνητο να εγκαταλείπει το εργοστάσιο χωρίς ούτε καν ένα γρήγορο έλεγχο που θα μπορούσε να διορθώσει αυτή τη δυσαρμονία.

Φαίνεται πως μεθυσμένους εργάτες δεν έχει μόνο η BMW στα εργοστάσιά της…

[Πηγή Charente Libre]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube