Top Gear: O Chris Evans γράφει για τη συνεργασία που έληξε πρόωρα

Top Gear: O Chris Evans γράφει για τη συνεργασία που έληξε πρόωρα

Μόνο καλές αναμνήσεις έχει ο Chris Evans από τη χρονιά που εργάστηκε στο Top Gear, ενώ μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Matt LeBlanc.

Το μόνο δημόσιο σχόλιο του Chris Evans μετά την αποχώρησή του από το Top Gear ήταν ένα tweet, αλλά τώρα με ένα άρθρο του στην Daily Mail μας τα λέει λίγο πιο αναλυτικά.

«Μήπως ήταν όνειρο, ή πράγματι δούλεψα στο Top Gear για έναν ολόκληρο χρόνο;», αναλογίζεται στην αρχή του άρθρου του ο Chris Evans. Για να συνεχίσει λέγοντας ότι η συνεργασία αυτή όχι μόνο ήταν πραγματικότητα αλλά ήταν τιμή του, προνόμιο και απόλαυση. Ωστόσο, ο Evans παραδέχεται πως μερικά πράγματα απλώς δεν γίνεται να λειτουργήσουν, ότι «δεν ήταν γραφτό» και ότι ίσως ο ίδιος να ήταν «a square peg in a round hole». Έκφραση που χρησιμοποιείται για να δείξει πόσο αταίριαστος είναι κάποιος σε ένα συγκεκριμένο περιβάλλον, σαν πάσσαλος τετράγωνης διατομής μέσα σε μια στρογγυλή τρύπα.

Ωστόσο έχει μόνο καλές αναμνήσεις να θυμάται από τη θητεία του στο Top Gear. «Από το σκαρφάλωμα στο ζαλιστικό, φιδίσιο μονοπάτι του Sani Pass με συνοδηγό τον Seasick Steve, μέχρι την οδήγηση του MGB Abingdon Edition των 270 km/h στους δρόμους του ηλιόλουστου Buckinghamshire, δεν μετανιώνω ούτε δευτερόλεπτο». Φαίνεται μάλιστα ότι δεν είχε κανένα πρόβλημα με τους συνεργάτες του. «Η παρέα του Top Gear είναι η πιο αφοσιωμένη ομάδα με την οποία έχω συνεργαστεί ποτέ. Δεν υπάρχει τίποτα που δεν θα κάνουν αυτοί οι άνθρωποι για να κάνουν κάθε δευτερόλεπτο της εκπομπής όσο καλύτερο γίνεται».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Καμικάζι καμεραμάν έχουν οι Clarkson, Hammond και May [video]

Με τα καλύτερα λόγια μιλάει και για τον πρώην συμπαρουσιαστή του, τον Matt LeBlanc. «Μοιράστηκα το πλατό με τον Joey από τα Φιλαράκια! Και πρέπει να σας διαβεβαιώσω ότι είναι άριστος χαρακτήρας και ακραία βενζινοαίματος. Για μένα, αυτός είναι ο καταλληλότερος. Είναι ο καπετάνιος που το Top Gear χρειάζεται για να προχωρήσει μπροστά. Δεν είναι μόνο ότι τρώει, αναπνέει και κοιμάται σκεπτόμενος κινητήρες, άξονες μετάδοσης και οδήγηση με trail-braking, αλλά επιπλέον είναι κορυφαίος επαγγελματίας. Όσο δουλεύαμε μαζί δεν κοίταξε ποτέ το ρολόι του, δεν άργησε ποτέ σε γύρισμα, ήξερε πάντα τι έπρεπε να πει και κυρίως, είχε χρόνο να μιλήσει με όλο το προσωπικό, ειδικά με το τηλεοπτικό συνεργείο».

Κι αν κάποιος δεν έχει καταλάβει ακόμα ότι ο Evans θεωρεί τον LeBlanc ιδανικό για αυτή τη θέση, κλείνει λέγοντας: «η αλήθεια είναι ότι αυτός και το Top Gear είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο». Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να αναρωτηθούμε αν τα αισθήματα είναι αμοιβαία, αφού θυμόμαστε ότι, σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun, ο LeBlanc θεωρούσε τον Evans εκνευριστικά αγενή, σε τέτοιο βαθμό που φέρεται πως είχε θέσει βέτο: «ή αυτός ή εγώ»...

[Πηγή: Daily Mail]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube