Τον χτυπάει διώροφο λεωφορείο, ξεσκονίζεται και πάει για μπίρες! [video]

Τον χτυπάει διώροφο λεωφορείο, ξεσκονίζεται και πάει για μπίρες! [video]

Δεν πρόκειται για τον Iron Man, αλλά για έναν 53χρονο Άγγλο, που τη γλίτωσε με γρατζουνιές και κανείς δεν τον πίστευε!

Τον βλέπεις να τον παρασέρνει το λεωφορείο για μέτρα και δεν το πιστεύεις όταν σηκώνεται και μπαίνει σε διπλανό μπαρ!

Ο 53χρονος Simon Smith είχε μόλις διασχίσει το δρόμο στο Reading της Αγγλίας και περπατούσε αμέριμνος στο πεζοδρόμιο, όταν ένα διώροφο λεωφορείο υπέστρεψε πίσω του και τον πήρε παραμάζωμα για αρκετά μέτρα, ξηλώνοντας παράλληλα υπόστεγα – και κομμάτια από το ίδιο του το αμάξωμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας The Sun, o Smith υπέστη, από θαύμα, μόνο εκδορές και εκχυμώσεις. Μεταφέρθηκε αργότερα σε νοσοκομείο της περιοχής, αλλά πήρε αμέσως εξιτήριο και πήγε σπίτι του.

Ο ίδιος (φωτ. δεξιά) είπε ότι η αστυνομία και οι γιατροί, που έσπευσαν επιτόπου μετά το ατύχημα, αρχικά δεν πίστευαν αυτά που τους έλεγε, παρότι είχε διατηρήσει τις αισθήσεις του.

«Στην αρχή όλοι συμφωνούσαν μεταξύ τους λέγοντας ότι, αν με είχε χτυπήσει λεωφορείο, δεν θα ήμουν εκεί να τους μιλάω. Εγώ έλεγα “είμαι σίγουρος ότι με χτύπησε”, αλλά αυτοί επέμεναν “Όχι, σε χτύπησαν θραύσματα”!»

Μετά ένας αστυνομικός είδε τα πλάνα από την τηλεόραση κλειστού κυκλώματος του μπαρ, και μου είπε “Χίλια συγνώμη, είχατε δίκιο”».

Ο Smith εξήγησε επίσης ότι μπήκε αμέσως στο μπαρ για να βρει καταφύγιο. Όμως πράγματι πήγε για μπίρες αργότερα, όταν βγήκε από το νοσοκομείο.

Όταν συνειδητοποιείς πλέον τι πέρασες, τότε είναι που χρειάζεσαι ένα ποτό…

[Πηγή: The Sun]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube