Τι μας προσπερνάει; Ωχ, το τρέιλερ! [video]

Τι μας προσπερνάει; Ωχ, το τρέιλερ! [video]

Τρέιλερ με αγωνιστικό Subaru αυτονομείται στον αυτοκινητόδρομο και προσπερνάει το ρυμουλκό αυτοκίνητο για να καταλήξει στην μπαριέρα!

Το να ρυμουλκείς ο ίδιος το αγωνιστικό σου και να μην το εμπιστεύεσαι σε οποιονδήποτε νταλικέρη, είναι θεωρητικά ο ασφαλέστερος τρόπος για να το μεταφέρεις στην εκκίνηση του αγώνα.

Έλα όμως που υπάρχει και ο νόμος του Murphy…

Δεν ξέρουμε τι ακριβώς έγινε εδώ – δεν μας βοηθούν και τα πολωνικά μας– όμως φαίνεται πως είτε ο κοτσαδόρος του αυτοκινήτου ξεβιδώθηκε, είτε η χούφτα του τρέιλερ έσπασε και μαζί της η εφεδρική αλυσίδα πρόσδεσης.

Το αποτέλεσμα, όπως θα δείτε, ήταν το τρέιλερ να προσπεράσει το ρυμουλκό! Και η αντίδραση του οδηγού ήταν η αναμενόμενη, με πολλά «μπιπ». Όμως ήταν τυχερός, αφού το τρέιλερ με το Impreza έστριψε ομαλά, βγήκε στο χώμα και σύρθηκε κατά μήκος της μπαριέρας για να σταματήσει με ασφάλεια. Δεν θα ήθελε πολύ για να στρίψει απότομα και να πέσει στην μπαριέρα υπό μεγαλύτερη γωνία, με αποτέλεσμα να ανατραπεί ή να φύγει από πάνω το αυτοκίνητο.

Οι ζημιές τελικά ήταν μηδαμινές και οι αποσβολωμένοι ράλιμεν μπόρεσαν μέσα σε μισή ώρα να ξανακοτσάρουν το τρέιλερ και να συνεχίσουν το δρόμο τους προς την εκκίνηση του ράλι.

Πολύ τυχεροί μέσα στην ατυχία τους.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube