Τι κάνουν οι άνθρωποι για τα κλικ… [videos]

Τι κάνουν οι άνθρωποι για τα κλικ… [videos]

Ένας YouTuber φτάνει στο σημείο να κόψει την BMW M5 του με πυρωμένο μαχαίρι – αλλά είναι ολόκληρη ιστορία…

Αναρωτιόμαστε συχνά πώς γίνεται να έχουν νεαροί YouTubers, με τα ψέματα, δικά τους σούπερκαρ.

Η εξήγηση είναι ότι υπάρχουν πολλά εκατομμύρια άτομα που σερφάρουν κάθε στιγμή στο διαδίκτυο και κλικάρουν οτιδήποτε τους γυαλίσει. Όσο πιο κουφό, τόσο περισσότερα κλικ παίρνει.

Θέλετε παράδειγμα; Πάρτε το πρώτο βιντεάκι που παραθέτουμε στο τέλος, όπου ο YouTuber  Mr. Gear πυρώνει με καμινέτα ένα μαχαίρι στους 550 βαθμούς και κόβει διάφορα πράγματα, από μια πλάκα σαπούνι μέχρι ένα γεμάτο μπουκάλι Coca Cola. Ξέρετε πόσα κλικ έπιασε το κλιπάκι αυτό; Εξήντα πέντε εκατομμύρια (65.000.000) σε λιγότερο από ένα μήνα!

Αυτό το video έδωσε στον Parker Nirenstein του Vehicle Virgins την ιδέα. Και το δεύτερο video δείχνει πώς είχε την ευκαιρία να την εφαρμόσει. Πήγαινε για πλάκες στο χιόνι με τη Lamborghini Huracan του και, περνώντας από εκεί όπου είχε παρκάρει την BMW M5 (E39) του, την είδε τρακαρισμένη από κάποιον άγνωστο που τη χτύπησε κι εξαφανίστηκε.

Του ήρθε λοιπόν του Parker η ιδέα να πυρώσει κι αυτός ένα μαχαίρι και να κόψει τον σπασμένο προφυλακτήρα της Μ5. Έτσι απλά, «για να τον αντικαταστήσει» όπως προφασίζεται. Αλλά λέει και κάτι άλλο, πιο ειλικρινές: ότι αν συγκεντρώσει 20.000 Like, θα κόψει με μαχαίρι και τον προφυλακτήρα της Lamborghini Gallardo του.

Εκ του ασφαλούς όμως, αφού η Gaillardo (προσοχή: όχι η Huracan) δεν είναι πια δική του και είναι και τρακαρισμένη αφού τη στούκαρε κάποιος ξένος στον οποίο την είχε δανείσει.

Πάντως, μέχρι χθες τα Like για τη μαχαιρωμένη Μ5 είχαν φτάσει τα 13.000…

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube